E to je problem...dan NAKON ovulacije pokazuje bazalna, meni treba prije hehe. Nema veze ovih dana smo baš nekako full u akciji, pokrivamo svaki 2. dan.
Mora da treninzi na koje sam krenula mi čine dobro![]()
E to je problem...dan NAKON ovulacije pokazuje bazalna, meni treba prije hehe. Nema veze ovih dana smo baš nekako full u akciji, pokrivamo svaki 2. dan.
Mora da treninzi na koje sam krenula mi čine dobro![]()
Jutro!!!
Moram vam rec da imam ludog muza hahahaha. Sinoc isli "pokrit" O i sve muz oko mene skace,nosi jastuk,pali mirisne svijece...ja ga gledam i nista ne govorim. A on meni da on veceras pravi kcer i da zeli da bude sve extra hahahaha. Ok... Nakon toga jadan ogladnio,ja sa jastukom pod guzom i eto njega nosi cokoladu,otkida 2 kockice i govori mi,evo jedna tebi a druga mi je za kcer hahahaha. Ok... Jutros... Muz mora bit na poslu u 6:30. Probudili se malo ranije i ajmo u akciju! Ali jutarnje akcije radimo kad nemamo obaveza jer se malo oduzi haha ali jutros jel,za mene SVE! Uglavnom,obavili mi to,ja ostala lezat a muz se sprema za posao. Vicem mu da pozuri jer da ce ga sef ubit a on meni mrtav hladan,pravim kcer! I ako mi sef nesto bude kenjao,rec cu mu da ostatak dana pise godisnji! Hahaha uglavnom,jos je na poslu. Sef ocito ima razumijevanja haha. eto,moj dragi uvjeren da pravi kcer ... neka mu haha samo da je akcije.
Inace,cure,sto ima kod vas? Pokrivate dane pred O? Neka spremna na neki testic?
Mene lijevi jajnik ubija kako boli.
Ne pokazuje dan nakon. Možda ti je ovulacija bila par sati prije.
I zašto bi trebala znati dan ranije? Ne treba.
Osnova fiziologije jajne stanice kaže da je u prosjeku 24 sata zrela za oplodnju. Spermiji mogu, u prosjeku , preživjeti 3 dana u ženi, ponekad 5, ali tko zna koliko točno čiji spermiji u kojoj ženi.![]()
No, najjednostavnije je imati odnos svaka 24 sata, pa ne treba ni toplomjer, ni trakice. Meni nije uspijevala trudnoća ako su odnosi bili rjeđi, samo svakodnevni su doveli do trudnoća(7 puta, tako da imam poprilično dobar statistički materijal)
Ustvari, najbolje je isprobavati, pa naći dobitni modus operandi, jer smo različite.