Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
Jutro i od mene!

JustMe, ne razumijem se mnogo u folikulometriju ali nadam se da je to OK.

Andy, lista je bas njezna i romanticna.

Ja...ja se osjecam cudno. Sinoc je temp spala na 36.8 ali i jutros sam toplija nego inace. Uzmem i uradim Gravignost ultra (osjetljivost 10) i kroz onu plastikicu nakon 5 minuta kao da vidim nesto totalno skoro nevidljivo ali pomislih da je sjena od plastike ili necega na istoj. Uzmem ja i razvalim test te izvadim iz plastike trakicu, kad ono kao da se nazire nesto jako,jako,JAKO svijetlo. Nisam htjela ali zovnem mm kad i on kaze vidi kao neku sjenu al ne razumije se on u to. Pokusavam uslikat, nevidljivo je na kameri. Na sobnom svjetlu se lakse vidi nego na dnevnom. Bas je jako svijetla. Mislila sam da nije fabricki tako i razvalim jedan od prije nekad sto je ostao isti. Nema te ''fabricke'' crte na tom mjestu. Mislim to se jedva vidi ali eto ostavili smo da mozda nije nista ali mozda i je pocetak necega. Ne znam....cudno je.

Kod sebe imam jos dva testica, osjetljivost 20 pa ih nema svrhe kasnije uradit. Razmisljam da uzmem jos jedan od 10 pa da ga uradim veceras ili ujutro. :/ Nisam sigurna koliko bi do noci bila linija vidljivija....ali sad sam u jos vecoj znatizelji. :D

Kako su ostale?

Jagodice, ima li sta novo?
Jeeeeee Alice,drzim fige da je to to! Carobiram caram da nas obradujes i otvoris novo odbrojavanje! Sretno!Boja liste donosi promjene haha. Sutra neka nova boja,ha? Hahaha,dok nam i himalaya i jagodica i masnica ne prijave plus. Ljubim vas sve!!! Sretno!