Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Ladies, nakon jutrosnje jedva vidljive sjene (skoro nevidljive) ja nisam mogla cekati sutra i pisala sam dva testa osjetljivosti 10 maloprije. Na jednom je jednako kao jutros skoro nevidljiva sjena, a na drugom svijetlo roza (jako svijetlo roza) linija. Ostavila sam dva testa i za jutarnji urin. Muz ne vjeruje dok ne vidi linije iste boje i dok ne prodje period kada treba stici vjestica kojeg se i ja iskreno plasim. Ali nakon onog sto smo prsli pocetkom godine, strah je opravdan. Kaze on, kad dodje da popiskis najjeftiniji test i bude tamna linija ja cu se moci poceti radovati.

Uploadujem sliku pa mi recite sta mislite. Uzivo je vidljvije nego na slici. Drugi je toliko svijetal da je na slici nevidljiv pa ne znam ni dal da stavljam.

https://ibb.co/p2Tw7pp
    Alice,vidim i ja!!! Cestitam!!!

bubamara39 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Ja ne znam stavit sliku, al kod mene je isto tako blijedo

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Drago mi je da nisam ''ćorava''. Muz ne priznaje ovo svijetlo, hahahahahaha. Iskreno, nadam se da ce proci datum ocekivane i da ce sve svima nastaviti biti u naljepsem redu. Sutra piskim dva opet od 10 pa od prekosutra mozda vec mognem one jeftine od 20 da pratim liniju. Mm me nagovara da opet vadim krv smjeskajuci se-ali necu. Vidjet cu sa ginom kaj ce reci. Na Duphastonu sam i prestajem ga piti prekosutra i onda bi kao trebala (ne)dobiti. Rekli su ako ne dobijem onda da se javim oko daljnje procedure i objasnjenja kako sa Duphastonom koji ce mi pomoci ocivati trudnocu.

Bubamara, ukucaj na google upload image i prvi link otvoris te uploadujes sliku sa mob ili kompa i kopiras link. Ako zelis, naravno.

Puse svimaaaaaaaa! Zelim jos plusica uskoro da se javi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •