-
Jutro cure!
Update: radila jucer i jutros test osjetljivosti 25 i crta je tu, svijetlija naravno ali je tu. Danas idem ginu da pitam za par savjeta i dogvor za prvi pregled kad vec treba.
Ono sto je mene zabrinulo (panicarku) jeste sto se sjecam da ja nemam (bar nisam imala u prvoj trudnoci) antitijela na rubeolu i doktor mi rekao da se pazim i izbjegavam samo grupna oklupljanja, javni prevoz i sl. Sve je hvala Bogu proslo OK. Padala je meni vakcinacija na pamet ponekad (iako nisam sigurna da li ona 100% stiti) al kad u zadnje vrijeme kad god bi doktora pitala imam li kakve nalaze za provjeriti i uraditi prije trudnoce on je rekao ne, samo se opusti i radi na bebi. Iskreno, tad mi rubeola nije bila na pameti. Ja vjerujem da ce opet sve biti OK ali sam mislila da trazim preporuku da uradim TORCH odmah sad pa opet krajem prvog trimestra ako sve bude OK. Drzim kurseve engleskog jezika pa to mislim da cu prvi trimestar prestat radit jer radim sa djecom. Na fakultetu drzim vjezbe, no nema mnogo studenata tako da cu zelenu maskicu. Mislim je nositi gdje god sam u zatvorenom te kad budem vadila nalaze i sl. Prepala sam se i mislim da moram prestat googlat.
Izvinite na dugom postu. Nocni terori. :D
Jagodice, bubamara, kakve ste?
JustMe-ja se ne razumijem u folikulmetriju ali se nadam da ce sve biti OK. A cuj, simptomi nikome nisu isti, mozda tebi dodju prije, nekom poslije, a mozda i tebi i ovo i ono. Meni su se eto LH trakice pokazale super. Prvi ciklus s njima smo uboli, dok dva-tri prije toga nismo.
Andy, moguce je da je ovulacija nastupila, dobro je da ste pokrili. Od viska glava ne boli. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma