-
Alice i kod nas nisu bas nesto razumni bas svi radnici. Ja sam zbog toga kad sam zvala (2.dan smedjarenja) s pozitivnim testom (slucaj vanmatericna) svog dr ginekologa, sestra mi rekla da pričekam jos 5 dana pa da se javim... Promjenila ginekologa zbog sestre. Steta jer je bio dobar, al nju nisam godinama mogla podniti pa sam morala otici. Sad imam privatnog gin koji radi u bolnici i super mi je. Srecu sam imala sto je on bio dezuran kad sam prokrvarila s tom vm pa mi je izvadio krv i rekao da dodjem odmah ujutro na pregled,, da ne cekam 3 sata nalaze u bolnici.
Doduse ja sam isla na hitnu 2 puta samo, prvi put s upalom crijeva nakon 10 sati povracanja i 2.put kad sam prokrvarila s tom vm. Radila sam u bolnici i znam kako se gleda na to pa ne zelim nikad ici "zbog gluposti", i to me 2 puta moglo kostati glave. Tako da se ja smatram glupom osobom.
U trudnoci je po meni bolje otici nego ne otici.
Doduse, ti si bsrem zvala pa racunam i ja da bi te zvao gin odmah da smatra da je nesto ozbiljno, a i ne krvaris. Ali ako se bojis i osjecas neugodno radje ujutro prosetaj do tamo da te smiri neka strucna osoba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma