Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
Nisam obavila pretrage napisala sam....duboko se ispricavam sto sam bila negativna necu vise
Anita draga,sve do jedne razumijemo tvoju razocaranost,jer,npr.ja,borim se sa neplodnoscu preko 6 godina,bude tu ciklusa kad sama sebe krivim jer ne ide,pa krivim cijeli svijet, imam osjecaj da je sve protiv mene... I ti su osjecaji sasvim ok. Slobodno se pozali,zaplaci,vici kad ti je dosta svega. Ali ja bi na tvom mjestu sjela sa muzem i porazgovarala. Odluci se na daljnje pretrage,prekontroliraj malo svoje zdravlje,jer,mozda je u pitanju samo neka mala prepreka koja koci trudnocu. Mi smo ovdje za tebe,slobodno pisi,mi cemo ti dat vjetar u leđa. Vidi,puno ciklusa je proslo dok nase cure na listi nisu pocele prijavljivat plusice,i njima je bilo tesko.neke od nas su i imale neuspjesne trudnoce i mislile kako iz depresije vise nema izlaza. Ja osobno sam na ovom forumu nasla podrsku,razumijevanje kad mi je bilo najteze. Cure su me digle! Hodam po doktorima,kljukam se hormonima i imam fore za prirodnu trudnocu do 4. mjeseca a onda inseminacija. Htjela bi da se T dogodi prirodno ali boze dragi,ako ne ide necu lupat glavom o zid jer to samo sebi cinim gore takvim razmisljanjem. Znas,meni je sutra rodendan i trebala bi dobit M,bila bi najsretnija na svijetu kad bi umjesto M bio pozitivan test,ali moje zelje su jedno a realnost drugo. Ako sutra procurim,eto mogu na svom rodendanu pit haha i ujedno nazdravit da sljedeci mjesec kad bude muzev rodendan da ga iznenadim plusem. Eto,ja sam ti tako pocela razmisljat. Nekako sve pozitivnije i kako bude. Samo da znas da smo uz tebe!