-
Andy, sretan rodendan i jako sam sam sretna jer vidim tvoju crticu. Opusti se i piski opet...samo pozitivne misli.
Jagodice, ti si brutalno iskrena i ja takve obozavam
Anita, nemoj se ljutiti. Glavu gore. Tu smo da pomazemo. Meni je pomalo neugodno sto sam dosla ovdje pred mjesec dana i odmah plus nakon mpo, al prvi mpo, kad dmi vidjeli da ne mozemo. Nitko ovdje bas ne zna moju pricu. Imam vec 3 djece i nekako mi s 40 nije bilo u planu, al upoznavsi mog dragog nakon par godina od razocaranja od bracnog kraha, osjetila sam unutar sebe poziv da ovaj covjek zasluzuje imati dijete. Prema mojoj djeci je bolji od vlastitog oca i od hrpe muskaraca koje vidim kako se odnose prema svojim obiteljima, pa rekoh, ovo je ljubav, dijete je bas bozji blagoslov kao kruna ljubavi i on to zasluzuje. Imala sam tumor uha 2 puta i operirana, imam meningeom i ovo je za mene sve skupa jako rizicno, plus stresovi oko preseljenja, trazenja novog posla, prebacaj u skolu, novu sredinu. Al vrijedi svakevzrtve. Svaka pd nas ima svoju pricu i zna zasto ili treba ustrajatinili odustati. I bez obzira sto mi je uspjelo od prve, ove cure su mi dale podrsku ko da mi je stoti pokusaj. I hvala svakoj ponaosob.
Jucer sam curke bila na uzv, 5+2, gestacijska 5mm, za 2 tjedna idemo cuti srce. Pratit cu vas i dalje i javljat novosti. Saljem bezbroj vibrica za pozitivne plusice. I volim vas ...ipak ja svako jutro uz vas , sa vama , uz kavicu, citam i suosjecam svaki dan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma