Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1910

Tema: Odbrojavanje 2/2019 by Riri92

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Nema baš veze sa odbrojavanjem, ali da vam javim.

Ležim u bolnici od jučer. Imala sam hematom koji navodno nije bio opasan. Onda sam prokrvarila u subotu, nije bilo jako ali je bilo konstantno. Mislila sam da se to samo hematom čisti i da nije ništa. Jučer sam otišla u bolnicu jer krvarenje nije stalo, a uz to sam imala i bolne kontrakcije. Počela sam se otvarati, rekli su mi da ću morati na serklažu.

Noć je bila užasna, mališa je imao jako slabe otkucaje srca. Kažu da se bori sa kontrakcijama. Danas su malo bolji, a i kontrakcije su slabije. Napravili su mi pretrage prije operacije, sve je u redu, nemam nikakvih bakterija, tako da se to može obaviti sutra ujutro. Izgurali smo jedan dan, molim Boga da izguramo i drugi i da me sutra zašiju.

Jako me strah, ali vjerujem da ćemo uspjeti.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema baš veze sa odbrojavanjem, ali da vam javim.

Ležim u bolnici od jučer. Imala sam hematom koji navodno nije bio opasan. Onda sam prokrvarila u subotu, nije bilo jako ali je bilo konstantno. Mislila sam da se to samo hematom čisti i da nije ništa. Jučer sam otišla u bolnicu jer krvarenje nije stalo, a uz to sam imala i bolne kontrakcije. Počela sam se otvarati, rekli su mi da ću morati na serklažu.

Noć je bila užasna, mališa je imao jako slabe otkucaje srca. Kažu da se bori sa kontrakcijama. Danas su malo bolji, a i kontrakcije su slabije. Napravili su mi pretrage prije operacije, sve je u redu, nemam nikakvih bakterija, tako da se to može obaviti sutra ujutro. Izgurali smo jedan dan, molim Boga da izguramo i drugi i da me sutra zašiju.

Jako me strah, ali vjerujem da ćemo uspjeti.
    Uffff riri draga... Drzim fige da sve bude dobro.
    ~~~~~~~~~~~~i vibrice ti saljem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •