Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Barbi tekstilne? al onda su promočive a ne nepromočive koje spominje Jelena?
Ne pada mi na pamet ako djeca ne piške, ne jedu u krevetu, nitko ne povraća šta bi drugo moglo bit? možda nisam dovoljno "kreativna"
Menstruacija . Meni treba i oduvijek mi je trebalo 5 nepromočnih slojeva i još valjda 7 uložaka noću .

Što se tiče djece, pišanje i riganje su sredili madrace pošteno. Ne samo madrace, nego je strašne rigotine bilo i na kutnoj u dnevnoj sobi. A bilo je tu i one lijepe zlatne žute kakice novorođenča, jer sam ja naivna pomislila da može ostati par minuta samo na ručniku, pa neće valjda baš sad...
navlake smo imali svakakve, ali neke od njih su znali nekako zgurati i skinuti baš tih ključnih noći i popišati se baš tamo gdje su je zgurali... i tako... prekrasno je sve to. Procjenjujem kad je najbolji trenutak da kupim nove madrace i kutnu... izmedu trenutka kad najmlađa riješi pelene i moguće noćno zapišavanje i trenutka kad bi netko mogao doći pijan doma i porigati se .

Da ne bi ostalo samo na krevetima/kaučima... letilo je to po svom namještaju... pa je stradao i neki tabure. A bilo je riganja i u haustoru zgrade, baš po nekom tepihu za noge po kojem svi prolaze. Ne znam što mi je bilo gadnije za prati kad sam prala taj tepih.

Jutros sam baš u elementu s opisima.

On topic - prekrivače i jastuke perem kad se neko popiša ili poriga .