Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: pranje popluna, jastuka....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako mi je žao što ne mogu kupiti taj poplun - ja volim perje, ali ne mogu ga koristiti jer nitko od mojih muških članova obitelji to ne podnosi...
    Peterlin,
    Ja sam isto očajno alergična, ali ti skuplji popluni imaju toliko debeli inlet da ništa ne smije izaći van.
    Konkretno na ovaj poplun koji sam kupila daju čak deset godina garancije da neće ništa probiti inlet.
    I meni ne smeta. Ne izaziva alergiju.
    Nešto nevjerojatno, ali istinito.
    Plus kaj s godinama mi i alergije popuštaju, kao i astma.
    Tako da što budu dečki stariji, bude im lakše.
    Ja sam zadnji napad imala prije pet godina, a ove godine je prvo proljeće koje sam preživjela bez tableta.
    Samo Ventolin povremeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin,
    Ja sam isto očajno alergična, ali ti skuplji popluni imaju toliko debeli inlet da ništa ne smije izaći van.
    Konkretno na ovaj poplun koji sam kupila daju čak deset godina garancije da neće ništa probiti inlet.
    I meni ne smeta. Ne izaziva alergiju.
    Nešto nevjerojatno, ali istinito.
    Plus kaj s godinama mi i alergije popuštaju, kao i astma.
    Tako da što budu dečki stariji, bude im lakše.
    Ja sam zadnji napad imala prije pet godina, a ove godine je prvo proljeće koje sam preživjela bez tableta.
    Samo Ventolin povremeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hvala na info, ali nisam sigurna da ću riskirati... Danas će moj mlađi sin dobiti najnovije rezultate alergološkog testiranja (radili smo to sredinom sedmog mjeseca) pa ćemo vidjeti, ali perje je njemu bilo jaki alergen, pa ne bih izazivala vraga... Nisam imala poplune od perja, ali jesam jastuke i bome mu je bilo puno bolje kad smo to izbacili.

S druge strane, istina je da alergije s godinama mijenjaju oblik, ali sa starenjem stanjuju se sluznice nosa i usta, pa nakon perioda mirovanja često dolazi ponovno razbuktavanje. Ne znam... Teško mi se odlučiti na perje, da ne bacim novac bzvz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •