Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Škola za život

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nisam vidjela nereformske ali ovom reformskom od Alfe iz matematike se ne mogu načuditi. Zar je to prošlo ikakvu recenziju?

Udžbenik koji bi se trebao nasljedjivati a SVI zadaci su tipa "oboji, oznaci, napisi na crtu, ispuni križaljku..." i onda djeca naravno ne pišu u njega ali 1/4 knjige su mjesta za rješenja koja nitko ne smije upisivati. A slova su mjestimicno minijatura i tanka.
    Metodicki je koma, bar ovaj dio s algebrom na kojem je dijete sad - tema je linearna jednadzba a oni u uvodu, znači PRVI susret djeteta s linearnim jednadzbama daju kao primjer neku nebulozu tipa 2(x-17) +5 =y, kaže moja meni da ne razumije, ja joj kažem - i ne moraš zanemari... Sto nisu mogli dati primjer broja krava i broja nogu?!

Bitno da su uveli pojmove varijabla, konstanta, koeficijent i nepoznanica u istoj lekciju a nisu ih uopće kako spada razjasnili, tak da su mojoj to sve samo "slova". Uglavnom mislim da ćemo se s matematikom družiti ona i ja još godinama....
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.10.2019. at 07:53

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam kako im je to prošlo. U predmetnoj nastavi radni udžbenici smiju biti samo iz stranog jezika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •