-
Osoblje foruma
Hi i dobrodošla Sandra!!! I čestitam na trudnoći!
I sad: neki laksativi u obliku tableta isl., + npr. Donat mg i slično ne koristiti u trudnoći. Na žalost, obično se stanje sa kakanjem
malo pogorša u prva tri mjeseca. Zato pazi na prehranu i pokušaj ne jesti klopu koja zatvara, napuhuje i sl., već naprotiv..Također, u klopi se orijentiraj na zeleno (zbog željeza) + ribe + kuhano crveno meso. Voće isto ali ne pretjeruj (šećer = debljanje). Pij puno tekućine, klopaj to laneno sjeme + imaš tu neku stvar od trputca u ljekarnama koja pomaže (meni je pomogla nakon poroda) i obavezno pazi da se jako "ne siliš" kod kakanja..I izbaci napitke sa mjehurićima...
Limfne drenaže NE u trudnoći. Imaš mogućnost nekih laganih masaža koje su prilagođene trudnicama.
Strije - ako te namjeravaju posjetiti, nemreš im zatvoriti vrata pred nosom
, ali im barem otežaj posao..stoga, najbolje, najjeftinije..trk u ljekarnu i kupi si bademovo ulje u rinfuzi. Ništa ne košta, a najbolje je. Namaži si trbuh, struk, bokove, cicke (osim bradavica)..
Za rengen se ne uzrujavaj. To su minimalna zračenja i ništa neće biti bebi. Ali pokušavaj ga izbjegavati u prvim mjesecima trudnoće. Isto i sa anestezijom. Ništa neće biti bebi, ali pokušaj izmijenu plombi odgoditi za drugo tromjesečje.
i što ti još reći osim...nadam se da će ti ljeto biti prekrasno kao i uostalom i cijela trudnoća... i stoga, kupi novu haljinu sa duuuboookim dekolteom i pokaži ponos!! (ja sam barem tako tada učinila...napokon!!!
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma