Hvala na odgovoru i na pomoći. Da li imate slucajno neku stranicu gdje mogu vidjeti iskustva drugih roditelja po ovom pitanju. Engleski ili hrvatski, nije toliko bitno. Trenutno me taj govor najviše brine, jer imam osjećaj nekako kad bi taj dio savladali puno bi lakše sve ostalo išlo, odgoj u cjelini. On razumije dosta pojedinačnih riječi, al nisam sigurna koliko razumije bilo kakvu složeniju rečeničnu konstrukciju, ili samo reagira ovisno o kontekstu.
Također, kada se igramo i zezamo ima odličan pogled očima i eye check, al ponekad ga izbjegava, npr. vozimo se autom, ja se okrenem, obratim mu se, a on me samo kratko pogleda i kaže ne ne ne, kao da ne želi da ga gledam.

Na kraju krajeva, kakav ishod možemo očekivati, nitko od terapeuta ne želi davati bilo kakve prognoze, svi su vrlo zadovoljni napretkom i suradnjom, jasno mi je da se ne žele zaletavati s ikakvim prognozama al opet, to je nešto što bih voljela znati.

Kakva su vaša iskustva s neurofeedbackom? Prošli smo 10-15 puta, al nekako nemam osjećaj da to daje ikakve rezultate, imam osjećaj da bi obična klasična senzorna terapija (na koju idemo) dala puno više rezultata, pa razmisljem da radije udvostručimo taj dio na račun neurofeedbacka.

Unaprijed hvala na odgovorima i pomoći.