Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: slanje kofera/paketa iz HR u EU/Francusku od vrata do vrata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Fala cure na idejama, ali ja zelim cut jel neko stvarno i slao i jel bilo sve ok
    nisu mi nofci glavni kriterij, vec sam rekla da kad vec extra placam mozda ne moram cuglati jos 5 sati jos 1 kofer
    (izgleda da ja nedovoljnojasno postavim pitanje )). )

Pitam jer sam pricala s curom koja je tak slala pa je imala problema, u Spanjolskoj joj nisu hteli dostavit na adresu..
    Ak je to cesta pojava, onda mi ne sljaka jelte...
    Imam adresu na koju mogu poslat, imam kontakt al ne znam jel ono kaj garantiraju kad vele vrata do vrata stvarno tak pa sam se ko i uvijek sjetila pitati tu, na izvoru svih informacija

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    Fala cure na idejama, ali ja zelim cut jel neko stvarno i slao i jel bilo sve ok
    nisu mi nofci glavni kriterij, vec sam rekla da kad vec extra placam mozda ne moram cuglati jos 5 sati jos 1 kofer
    (izgleda da ja nedovoljnojasno postavim pitanje )). )

Pitam jer sam pricala s curom koja je tak slala pa je imala problema, u Spanjolskoj joj nisu hteli dostavit na adresu..
    Ak je to cesta pojava, onda mi ne sljaka jelte...
    Imam adresu na koju mogu poslat, imam kontakt al ne znam jel ono kaj garantiraju kad vele vrata do vrata stvarno tak pa sam se ko i uvijek sjetila pitati tu, na izvoru svih informacija
    Napose ako na toj drugoj adresi tada nema nikog
    I jos jedan
    Ako saljes na neku booking adresu trebala bi znati kome saljes dokazivati nekom postaru ili kamiondiji da si to ti nijelak zadatak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •