-
Otkad sam citala ove grozne vijesti o Amazoni, ne prestajem razmisljati o svemu sto se dogadja. Najgore mi je sto znam da ce moja djeca najvjerojatnije zivjeti u losijem svijetu nego ja. Nekako me sve ovo sto se dogadja, poprilicno podsjeca na seriju "Handmaid's tale".
No,ono sto mi nekako upada u oci je da se svi poistovjecujemo s krivcima i time nekako smanjujemo krivnju onih koji bi zaista trebali biti odgovorni za ovo sto se dogadja. Ljudi koji vode svijet,drzave,zatim gradove,zatim opcine, a nakraju i svi ostali,tako bi po meni isla hijerarhija krivnje. Ja,kao osoba koja enormno voli prirodu i uzasno me brine sve ovo,sigurno se ne mogu niti zelim mjeriti u "krivnji" s napr.Donaldom Trumphom i ostalim debilima koji vladaju svijetom. Pa cak i kad pogledam sta kod nas rade odredjeni idioti,polupismenjaci,koji nam pred ocima unistavaju sume, zagadjuju rijeke i mora. Pogledajte kako se sustavno unistavaju hrvatske sume, pogledajte samo na sta lici Sljeme! I nekako se kroz ovu raspravu provlaci nota da smo svi samo promatraci,da smo bespomocni,ali trebamo osvijestoti da nije tako. Masa ljudi je uvijek jaca od bilo kakvog mocnika i bilo kojeg zakona! Trenutno je aktualna akcija "posadi drvo,ne budi panj", kojoj se jako veselim. Preporucam svima da potraze na facebooku. Evo, to je vec nesto. Kada bi svi kao pojedinci bili malo vise zaiteresirani, sigirna sam da bi mogli utjecati na puno toga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma