Pokazuje rezultate 1 do 50 od 202

Tema: živjeti ekološki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure,
    sjetila sam se ove teme jer sam trenutno u Finskoj.

Odusevile biste se kako se ovdje zivi ekoloski, ekologija je utkana u sve pore drustva, iznimno su sparni s koristenjem bilo kakvih resursa, sve zivo recikliraju...

Cist grad, nigdje smeca,nikakvih viskova

Ruke peres na slavini koja 90% stedi vodu, je da to ispiranje sapuna traje li traje al eto svugdje se pazi na resurse.

Kontejnere nigdje nisam.vidjela, moguce da su u zgradama u podrumskom prostoru ili tako nesto.

Cak I hranu serviraju u minimalnim kolicinama. Da se ne baca valjda.

Novce koje su trebali uloziti u kupovinu poklona za delegacije tijekom predsjedanja Vijecem EU investirat ce u istrazivanje klimatskih promjena I smanjenje negativnih efekata.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.09.2019. at 23:49

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,
    sjetila sam se ove teme jer sam trenutno u Finskoj.

Odusevile biste se kako se ovdje zivi ekoloski, ekologija je utkana u sve pore drustva, iznimno su sparni s koristenjem bilo kakvih resursa, sve zivo recikliraju...

Cist grad, nigdje smeca,nikakvih viskova

Ruke peres na slavini koja 90% stedi vodu, je da to ispiranje sapuna traje li traje al eto svugdje se pazi na resurse.

Kontejnere nigdje nisam.vidjela, moguce da su u zgradama u podrumskom prostoru ili tako nesto.

Cak I hranu serviraju u minimalnim kolicinama. Da se ne baca valjda.

Novce koje su trebali uloziti u kupovinu poklona za delegacije tijekom predsjedanja Vijecem EU investirat ce u istrazivanje klimatskih promjena I smanjenje negativnih efekata.
    Mi dosta idemo po kampovima i tako i recimo skandinavci uopće ne ispiru sudje nakon sto ga operu deterđentom. samo ga operu i vrate tako nasapuniranog u korpu kao čistog. Tako štede vodu.
    Posljednje uređivanje od In love : 19.09.2019. at 19:09

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,

ovo je sasvim ok, ali ne ispiranje suđa totalna nebuloza

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •