cure moje, samo da vam javim da mi ježao što nisam na kavi s vama.![]()
nisam stigla...
sljedeću kavu neću propustiti, obećajem!![]()
cure moje, samo da vam javim da mi ježao što nisam na kavi s vama.![]()
nisam stigla...
sljedeću kavu neću propustiti, obećajem!![]()
a zašto jučer nisam otvorila forum grrrrr
jučer smo predvečer bili u Zadru u starom gradu, i jutros u Merkuru ...
ni jatrenta prvotno napisa
![]()
A kako je bilo, oćete nam ispričati?
...ja isto čekam da nam se javi kako je bilo na kavi, kad ono niko ništa!
...pitam se jesu li one uopće bile na kavi!?![]()
cure i ja bi sa vama na kavu, al evo cim marino malo naraste, bas ne mozemo po ovoj vrucini hopsati do tamo
al bit ce jos prilika
![]()
Evo samo da se zna da smo i mi u okolici Zadra pa nas očekujte na kavama![]()
izgleda da nisutrenta prvotno napisa
kad se ne javljaju
danas me primilo popisivanje, pa reko idem i vas s zadarskog podrucja popisat:
1. Minnie
2. memole
3. ninaXY
4. Dia
5. aries24
6. josie
7. dalmatinka
8. tinkie winkie
9. Gemini
10. trenta
11. pale
i to je to, za sad... i sve si mislim pa bas vas ima dobar broj za jednu dobru podruznicu... ili za odradit kakvu akciju u zadru... znate ono... kad se male ruke slozeeeeeeee... sve se mozeeee, sve se mozeeeeeeee
Bas nas je fino postrojila, ali mislim da nas ima jos.
Evo ja sam bila na kavici i mogu vam reci da nas je bilo malo, ali dovoljno za prvi put. Malena je bila zivcana zbog vrucine pa sam istovreneno pricala, pila sok i setala s njom, ali sretna sam jer sam upoznala 3 vrlo zanimljive zene, a meni koja se nedavno doselila svako novo poznanstvo puno znaci. Gemini me posebno odusevila, zena je super i super izgleda, nikad ne bi rekla da nosi blizance, i ima prekrasnu curicu.
Pozdrav svima i jedva cekam neko novo druzenje.
Samo da vas podrzim :D
Iz ovakvih kavica se mogu roditi krasne ideje. Ko zna, mozda vas dodjemo posjetiti kad budete obiljezavale Tjedan dojenja ove godine u Zadru.
OT, Dijana, kako su tvoja dječica lijepaaaaaa![]()
A mala Matija posebno![]()
Jedva čekam slijedeću kavicu da vam se pridružim. Ja sam ZA akciju :D
12. kliaMukica prvotno napisa
13. nikazd
14. enna
Dakle na kavici nas je bilo 5:
minnie
memole
ninaxy
.... koja viri (sorry, nisam bas zapamtila nik)
gemini
ja sam bila jedina trudnica. Totalno nam je bio pogrešan odabir mjesta sastanka, budući da Arsenal nemaklimu??!! Niko to od nas nije znao, ali kad smo došle sve smo se lagano okupale u znoju naročito dječica od memole, ninexy i koja viri.
Za memole mogu samo uzvratiti komplimente, ima bebača i super figuru. Nina xy i njen muž, koji nam se pridružio nakratko, su također jako simpatični ljudi. ...koja viri je zadnja došla i nju sam najmanje upoznala.
Minnie je prva došla i čekala je ispred, ja druga i nekako smo se uspile skužiti tek unutra. Naravno nakon što sam ja pitala grupicu od 3 ženskice da li su one s Rodinog foruma?
Nakon njihovih upitnih pogleda, (i zbunjenog pitanja moje kćerkice: Što si ih to pitala mama?) i pitanja da ponovim jer me nisu razumjele ja sam im rekla:Očito niste, odmah bi skužile da jeste. Oprostite!
![]()
U to se pojavila Minnie, pa je dalje bilo lakše jer su se i ostale počele pojavljivati.
Uglavnom moj prijedlog je da slijedeća kavica bude svakako u Merkatoru jer tamo ima KLIMA :shock: i igraonica.
Što se mene tiče možemo odmah zakazati slijedeću :D :D
Ovih dana skoro uopće nisam ni bila na forumu, jer mi je vruće i od samog pogleda na laptop(koji itekako grije), samo tražim izvore osvježenja. Klimu palim, gasim jer je baš ne volim i počnu me boliti leđa od hladnog zraka...u svakom slučaju super da je malo zafriškalo.
Dakle kavica??
S obzirom da sam prvu propustila, što se mene tiće može kava čim prije ti bolje :D
Samo mi malo bed, sve imate dječicu ili trbuščić, a ja još ništa![]()
Ja se javljam za čuvanje dječice![]()
Znači Merkator, kada ?
...na prvoj kavi nisam bila a sljedeću ne mislim propustiti!
kad ćemo onda? misto znamo!
Makakav bed Pale što još kod tebe nema ništa, pa mi smo ti zarazne preći će ti od nas!!! :D
Npr. od mene ti može prijeći dupla trudnoća![]()
Ja mogu bilo koji dan, bilo koje vrijeme, ne znam kako je s ovima koje rade. Pretpostavljam da njima bolje paše poslije podne.
Da vidimo ko će se još javiti...
Draga Gemini i kod MM i kod mene ima dosta duplića. Njemu su seke, prvi rođaci sa mamine i sa tatine strane, moja baka, rođak ima blizanke preslatke. Hm što da ti kažem ja se sve tješim da kod mene to ide sporije pa će me možda iznenaditi x 2![]()
Znači još kad me ti zaraziš na kavi, gotova sam![]()
Meni paše popodne najviše ponediljak ili utorak...nije uvjet, petak mi ne paše popodne ( e sad sam pretjerala )
Ajmo recite cure kada
ajmo više dogovoriti tu kavu!!
meni paše bilo kad i bilo di, ja sam na bolovanju!
javite se!
e, pale, ja sam uspješno u firmi zarazila dvi kolegice, ne pitaj , šefovi su poludili!!!![]()
![]()
Hm, Trenta i tebe bi tako rado volila viditi, da me i ti zaraziš. Ne ginu mi duplići.
Ma kad niko neće evo ja ću probati:
Mjesto radnje: Mercator, ne znam kako se zove kafić onaj prvi lipi nasuprot kasa
Vrijeme radnje: Utorak 11. 07. 18 h
Je li paše ?
![]()
Može, je li to onaj iz kojeg se vidi tobogan vani di se dica mogu igrati?
Ili taj ili onaj kod dječje igraonice unutra. Termin paše.
Mislim da je to onaj di se vidi tobogan, nažalost slabo gledam tobogane![]()
Ali može i onaj kod igraonice tamo gledam dječicu, možda bolje taj
mi se sutra spuštamo na more :D
nadam se da se vidimo u utorak :jeeeeeeeee:
Utorak može.
Dalmatinka, daj reci pliz da može, ovo su sve bebušaste mame, mi imamo velike klince.![]()
meni isto odgovara utorak.
a da se nađemo ispred ulaza u mercator?
Joj super za utorak :D
Što se mene tiće može isprid ulaza u Mercator, tamo di je tobogan ( mislim prepoznatljivo ).
Ok. onda znači utorak, 18 h, tako se veselim upoznati vas![]()
jel kava dogovorena za sutra :?
ko sve dolazi?
I mi dolazimo :D .
Nisam se javljala jer nisam bila sigurna , al danas imamMinnie prvotno napisa
jedan manji kirurški zahvat , tako da od mene ništa
sorry Minnie , drugi put![]()
Joj, meni se skuter pokvario u nedilju. Auto treba MM a živim na drugom kraju grada. Ma dolazim ja sigurno, nekako ću se snaći.
Onda koliko nas je?
1. NinaXY
2. Aries24
3.Trenta
4.Minnie
5.Gemini
6.Pale
Evo i mene!!! DOLAZIMO!
Ja i Ivan!
Možda zakasnimo koju munuticu, MM radi do kasno ali možda budem žicala mamu da me vozi, ja ne vozim!!!
Vidimo se! Di će te biti, dal u onom kafiću skroz na kraju da se klinci mogu igrat?
tinkie winkie
Eli stižeš na kavicu popodne?
Ajde dođi pa da se Ive i Marta igraju!!!
I fala što si me uvrstila u popisivanje!
Dakle da rezimiramo:
nalazimo se u 18:00 ispred kafica koji gleda na tobogan, to je onaj ulaz u mercator na koji se ulazi kroz "vrtilicu"(staklena okretna vrata). Tu je barem klima unutra, a ne ispred Mercatora da se preznojavamo.
Ja ću definitivno parkirati u garaži, pa ću doći ispred kafića.
Ja već poznajem neke pa ću vas lako prepoznati. hehe
Memole dolaziš li ti večeras? Ne vidim te na spisku.
Dogovorili smo prijevoz!
Ići će i Ivanova strina s nama, trudna do zuba, čekamo Sandra za koji dan!
Možda vas i mi dođemo posjetiti nakratko, koliko Vito dozvoli, a već vidim kako će to izgledati: vi kafenišete, a ja trčim za njim po Mercatoru![]()
Nažalost, frka na poslu, ništa od mene ni ovaj put![]()
Sorry curke
ništa ni od mene, neću moći, stvarno mi je žao...![]()
Dobro jutro!
Bas nam je zao sto nismo bile jucer, vec smo cule da vam je bilo super i da je bilo vise ljudi nego prosli put.
Sljedeci put se vidimo sigurno. Nadam se da cete se uskoro opet druziti.
Ja sam opet bila na knap s vrimenom i još mi je otkazao prijevoz, a onda smo dobili nenajavljene goste. Nažalost ništa ni ovaj put.![]()
Kako je bilo? Jeste uspile popit kavu s obzirom na dječicu (to je meni nemoguća misija inače u zadnje vrijeme)
Ja se nadam de će za mene vrijediti "treća sreća" i da slijedeći put neću zakazati.
Enna, imaš pp...
tinkie winkie,
vidimo se za koji misec na sljedećoj kavi!!!
pogledaj pp... ja sam!!!
ma nije da će te tek za koji mjesec organizirati novo druženje.enna prvotno napisa
eto mene za 10 dana dolje, ali nisam sigurna kako ću s netom.
mogu kojoj od vas poslati br. moba, pa kada se dogovorite da mi javite, rado bi se i mi družili![]()
josie,
mislim da ću tek za 2-3 mj. biti u mogučnosti opet doći jer imam hrpu obaveza a i jetrva mi triba rodit za koji tjedan pa ću pomogat kod nje i tako... ma nadam se da ću uspit šmugnut koji munit na kavu...
ajde pošalji br. moba meni pa da te memoriram
evo ja ti šaljem svoj pa me zvrci ili pošalji sms da te izvjesti o kavici
Nadam se da će pasti koja kava u 8. mjesecu, pa da vam se i ja malo uvalim 8)
pale ti ćeš mi biti kontakt osoba![]()
mi smo se družili jučer i bilo je lijepo samo smo bile malo umorne jer smo krenule ujutro u 6,20 iz sali (eto koliko smo vas htjele upoznati koliko loše su otoci povezani)
do neke druge kave ...
Baš mi je žao što nisam bila na kavici ni ovaj put.
Nadam se da ćemo se što prije opet dogovoriti za kavicu.
Ivory nemoj slučajno da dođeš u Zd a da ja to ne znam![]()
![]()
onda ia ja obećajem da neću zakazati, a a enna će mi biti kontakt osoba, jelda?
Evo i mi se bilježimo za sljedeći susret :D Baš nam je bilo ugodno s vama, iako je kratko trajalo. Pozdrav svima!