evo i nas!
I mi smo se registrirali.
Možda i mi dođemo...primate li nas!!!!
evo i nas!
I mi smo se registrirali.
Možda i mi dođemo...primate li nas!!!!
Onda, ljudi, što ćemo za sutra?
Oće tko doću do Arsenala? Hladno je dosta (a mislim da tamo ne griju), pa se ne bi mučila po ovoj hladnoći, ako neće nikog biti?
Klia, kako Damjan?
Rhea, oćeš doći?
Ostale?
Nomoget, dobrodošla, je l' dolaziš sutra?
A meni niko nije odgovorija primate li me! Da ne upadam ka padobranac! Meni sve pase i nije mi problem doci!![]()
Ma naravno da su svi dobrodošli, što nas je više, to bolje!
Ja bih sutra došla, nadam se da će biti ljepše vrijeme. Možemo mi i promijeniti mjesto, ako tko ima bolji prijedlog!?
Tuga me hvata, ali ne mogu s Damjanom na zatvorena mjesta s puno ljudiAli ajmo probati ovako: Gradska knjižnica, dječji odjel, reći ću mm da sat vremena prošeće Damjana (naravno, u slučaju da je hladno, ali bez kiše).
A ako bude lijepo, možemo sjesti na terasu okripnice Libar (ilitiga knjižničkog kafića).
meni knjižnica paše, Marta obožava biti tamo, jedini bed je što je to relativno mali prostor, a subotom ujutro bude gužve i brdo djece.
U Arsenal ja mogu doći autom (ako mi MM ne uzme 8) ) pa te klia mogu skupiti, ako hoćeš.
onda:
1. Rhea
2. klia (nadam se)
3. bebelina
4. Nomoget
5. tinkie winkie
Škicnem vas još večeras da vidim što ste se dogovorile.
Mi dolazimo, svejedno nam je gdje ,mobilne smo..samo stvarno je hladno.
A kad bolje razmislim,u ovom našem gradu i nemamo neko super mjesto za ovakve susrete.
Gdje ćemo se onda na kraju naći, u Arsenalu ili knjižnici? Nama je isto svejedno...ajmo se dogovoriti...
što se još nismo dogovorile?
idem uspavat Niku,virnut ću ujutro ako ima novosti :?
Meni sve pase, mobilna sam , stanujem u blizini. Ajde odlucite i javite ! Neka jedna od vas starijih odluci di ce mo!![]()
Ja bih radije u Arsenal, jer ima više mjesta, ali onda Klia ne može zbog Damjana...![]()
Ako dođem u knjižnicu, onda ni Bog neće Martu odvuć s dječjeg odjela, a tamo opet zna biti gužva, pogotovo subotom ujutro. I onda nema šanse da izađem s njom na terasu popit kavu...
k v*agu, moram se odlučit, pa ja glasam za Arsenal. Klia sorry, jel ima šanse da s Damjanom dođeš tamo?
Ajmo onda u Arsenal u 10.30, da više ne kompliciramo...
Klia, možda može ona kombinacija da tvoj mož malo prošeta s Damjanom?
Arsenal 10,30h , a znak raspoznavanja? Katin urlik?Morat cu nabaviti R
odine majce!
Doći ću s Matejem, znak prepoznavanja: dite koje ne staje mliti![]()
Ali mi je jako drago što sam upoznala Katu!![]()
Curke, bilo mi je prekrasno s vama i već sam se dala u ispitivanje ličkih mogućnosti za Novu.
A ja nisam stigla doći...čekam subotu ko ozebli suncu i onda bi htjela sve stići...i nisam stigla do arsenala,cili dan razmišljam i baš mi je zao.
Vidim da ste pričale o Novoj G.u Lici...neke kućice na snijegu.
Mi smo prošli tjedan rezervirali jednu blizu Plitvica i pošteno se namučili jer je sve već duuuuuugo rezervirano.
Sretno!
E pa bilo je bas lipo! Samo da vrime ne proleti tako brzo!Klia jos sam pod dojmom damjanove frizure 8)
pa daaa, kod njih bi ti znalo biti rezervirano i bukirano sve za Novu Godinu, već do 9. mjeseca!klia prvotno napisa
BTW, mi smo taj dio razgovora očito propustili, jer smo ranije otišli.
Cure, i meni je bilo baš dobro, i stvarno bi bilo super kad bi se češće tako nalazile![]()
I nama je bilo super u subotu.
Evo prijedloga za slijedeće okupljanje: utorak u 18:00 na dječjem odjelu Gradske knjižnice. Mislim da u to doba nema prevelike gužve.
mi se u zadnje vrijeme kulturno uzdižemo![]()
opet smo bili u kazalištu - i vidili Mateja od Klie.
Ma tko ne bi preopznao te slatke obraziće![]()
Mi ćemo vrlo vjerojatno biti tamo. Vidimo se!!ninaXY prvotno napisa
I mi bi rado do knjižnice...jel' može u 17.00?
Baka me pila već po godine da hoće s Matejem u kazalište, ja sam ga vodila dok nisam dobila ovo malo breme:?
Dalmatinko, kad ću te upoznati..... 8)
Knjižnica mi paše u 17, nikako kasnije![]()
Mi u 17 h imamo roditeljski u vrtiću, doći ćemo kad završi. Nadam se da se do tada nećete svi razbježati.
Doci ce mo ako Kate bude dobre volje! Izbijaju joj zubici pa je grintava i placljiva.![]()
Mi nazalost preskacemo druzenje, Tonkica ima temperaturu. Pozdrav svima i vidimo se uskoro
meni više paše oko 6, ali ću pokušati doći ranije. Kako bilo od 6-7 sam sigurno na dječjem odjelu blizu tobogana, ah...![]()
Nažalost, nekakva je vlaga vani pa ne bih s D![]()
Bolje da se mi držimo naše subote i jutarnjeg đira.
I mi ovaj put preskačemo, u stisci smo s vremenom, a i malo nam je kasno...vidimo se drugi put...
memole, kako je Tonkica?
bili smo jučer, i baš nam je bilo lijepo družiti se s vama. Bebelina, Marta je sinoć pred spavanje stalno spominjala Katu, kako će ona praviti neboder, a Kate rušiti...
A ja jutros bila kupiti Kati kockice! Bas nam je lipo bilo!Marti
Sutra u gradskoj knjiznici imamo zajednicku radionicu za predskolsku djecu u 16.00 pa navratite ako mozete. Bit ce jedna svedska prica - ispricana i ispjevana.
ja bi baš rado....ali imamo sutra ići na rođendan!!!!
A di baš u 16:00?? Muž radi do 16:00, dok se zamijenimo za auto i moja mnogobrojna ekipa se potrpa...uf uf uf.
Znate da u subotu nismo mogli ući u Arsenal s blizanačkim kolicima???![]()
![]()
Nastala cila strka, na kraju je neka konobarica isprobala čitavi snop ključeva dok nam je otključala druga vrata!! Mislim da bi slično bilo i u knjižnici, bolje da dođem samo sa curicom.(Muž će sigurno biti oduševljen kad ga ostavim s blizancima doma
)
Ajde vidjet ćemo, možda se pojavimo, mala bi mi uživala...
Mi smo bili i bilo je super :D
Za dva tjedna je ponovo druženje, pa oni koji danas nisu mogli imaju priliku za popravni.
baš sam se pitala je li to danas ili sutra.
Kako bilo, Marta ima od večeras upalu grla, pa smo doma do daljnjega![]()
Ajme Gemini stvarno ti nije lako to s kolicima. Znas li za ona vlakic kolica? Jel bi ti to mozda bilo lakse? Znam da ih je moja sestricna koristila jer su joj djeca bila jako mala razlika, ne znam kako bi tebi bilo s njima.
Bas je bilo simpaticno ovo danas... multimedijalno!
Danas je nasa Dajana na djecji odjel donijela hrpu novih didaktickih igracaka za najmladje. Inace, igraonica za sasvim male bebe je utorkom u 17.00, a ona za preskolce u 16.00 (zato smo tako rano poceli Gemini, i meni je rano, ali to je taj termin). Tu radionicu za predskolce Dajana i Vesna s djecjeg odjela jako dobro osmisle i uvijek bude nesto zanimljivo. Na ovu za bebe u 17.00 im mozete iznijeti i neke svoje ideje ako ih imate, mislim da ce im biti drago.
A mi se spremamo danas ići do knjižnice, a evo sad vidim da je to bilo jučer. Krivo sam shvatila, baš mi je žao...
tinkie winkie, je li Marti bolje?
Izgleda da sam i ja falila dan!!I ja sam mislila da je danas... ali nema veze ako je svaki tjedan uspjet ćemo jednom. Prije smo mi redovito išli utorkom u 16:00, sad ćemo vidjet kako ćemo uspjeti.
Vlakić kolica mi se ne sviđaju, a ova moja su stvarno minimalne širine, ma već ćemo mi skužiti kuda se možemo kretati a kuda ne...![]()
Bog svima! Bilježim se i ja, znam malo kasno, ali tek sam sad naišla na ovo.Baš mi je drago da nas ima iz Zadra dosta, i prihvatila bi slijedeći poziv na druženje i kavu ako nije kasno.Pozdrav svima!!!
pozdrav pahuljice i dobrodošla!![]()
Marta ima upalu grla, afte, fibru i osip po tijelu![]()
Preskačemo sva druženja do daljnjega... Pozdrav
a joj, tinkie winkie, drž'te nam se i poljubac Marti ,ozdravite nam što prije![]()
pahuljice, dobrodošla!
Pozdrav pahuljice i ugodno ti drzženje!
TW, kako je Marta?
Pusa Marti od Ivanatinkie winkie prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Žao nam je što je bubana,
ozdravi što prije!