Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: sveki van kontrole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

mamu i sveki tretiram isto. razlike: mama me posluša kad mi nešto zasmeta, da savjet kad ja to zatražim, poštuje to što ću neke stvari oko djeteta raditi totalno drugačije nego što bi ona radila.. sve bez problema.
    da se razumijemo ne dijeli meni sveki savjete agresivno baš svaki put, ali mislim da ako mi ih ipak dijeli trebali bi doći iz pouzdanih izvora a ne od baba koje su rodile prije 50 godina, i da se onda još prepiremo oko nekih smiješnih izjava.. zašto ne pita pedijatra ili pročita kakvu knigu ako mi već želi pomoći.. mislim da je to nepošteno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    a ne od baba koje su rodile prije 50 godina,
    Zar ti muž ima 50 godina? Ako nije jasno moje pitanje da objasnim: ako je gospođa svekrva ( baba u tvom postu) rodila prije 50 godina, a mama je tvoga muža...

I ti imaš sina, zar ne? Pa pokušaj zamisliti sebe na svekrvinom mjestu za 2-3 desetljeća sa nevjestom poput tebe.
    O, da i ja imam dva sina.
    O zloći moje svekrve neću, ali uspjela sam izdržati da se ne svađamo. Nije bilo lako, uf. Sve u rukavicama. Zašto? Jer ne volim sukobe. Jer je ona mama moga muža, kakva bila da bila. Jer znam kako se voli svoje dijete. Bilo ono malo ili veliko.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar ti muž ima 50 godina? Ako nije jasno moje pitanje da objasnim: ako je gospođa svekrva ( baba u tvom postu) rodila prije 50 godina, a mama je tvoga muža...

I ti imaš sina, zar ne? Pa pokušaj zamisliti sebe na svekrvinom mjestu za 2-3 desetljeća sa nevjestom poput tebe.
    O, da i ja imam dva sina.
    O zloći moje svekrve neću, ali uspjela sam izdržati da se ne svađamo. Nije bilo lako, uf. Sve u rukavicama. Zašto? Jer ne volim sukobe. Jer je ona mama moga muža, kakva bila da bila. Jer znam kako se voli svoje dijete. Bilo ono malo ili veliko.
    ma ne nije ona baba, već prima savjete od baba koje su rodile prije 50 god pa ih proslijeđuje meni.
    i misim da sam dobra nevjesta, a nju nisam smatrala zlom svekrvom dok nisam ostala trudna, ne smatram ju ni sad ali mislim da bi se trebala se trbala suzdržati jer sam i ja žena njenog sina i mama njenog unuka!
    ona je ta koja potkopava naš odnos. frendice ne moramo biti, poštovanje se podrazumijeva!
    i vjeruj mi da je razumijem do nekih granica.
    i ako ćemo već tako, puno puta sam spriječila mm da se posvađa s njom zbog nekih njihovih razmirica i doslovno podsjećala ga da mu je to mater. jer ne bih htjela to od svog djeteta.
    i mislim da je sramota da ja u svojim godinama razumijem odnos mama-sin i diranje u majčinstvo, a ona ne. točka!
    hvala na savjetima, odlučila sam i dalje potpuno ignorirati njene komentare ili pristojno je "prizemljiti" pa ćemo vidjeti kako će ići i koliko..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •