Lijep pozdrav, ne znam hocu li dobit odgovor il sam fulala temu ali bi trebala vasu pomoc ako mi itko moze pomoc...naime, u izvanbracnoj zajednici sam 6 godina ide na 7, sve bilo u redu dok nisam ostala trudna, a kao zelimo dijete i jedan i drugi..ipak je ispalo da ja zelim samo bebaca. Medutim, nije to problem, od 2 mj ove godine ja u 5 mj trudnoce, partner je poceo na dnevnoj bazi se oblokavat. Prezivljavali smo to sve nekako i tjesila sam se da kad dode dijete da ce se sve vratit na staro kad smo si bili dobri i ajmo rec voljeli se, medutim nije, samo je jos gore jer se pojavila i agresivnost...rodila sam 17.05.2022, znaci malac moj niti mjesec nema, i fala bogu pa ne zna jos kamo je dosao, ali ja se zbog njega zelim maknut. Ne mogu vise zivjeti u lazima, alkoholu i cistit sranja za drugim. Partner je dijete priznao i malac nosi i moje i njegovo prezime...mene zanima opcenito koji je postupak? Mozemo li nas dvoje jednostavno otic? Ja ne zelim vise bit tu gdje jesam, ne zelim trazit nista od alimentacija i para. Samo otic, ne imati ista sa osobom koja se zagorcava zivot?