Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: mothercare autosjedalica

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno mothercare autosjedalica

Cure, molim vas za pomoc. Zivim u Skopju i ovdje nema nikakvih testiranja o ispravnosti autosjedalica. Imam Mothercare-vu autosjedalicu do 13 kg i zelim je dobro namjestiti jer zelimo ici sa mrvicom malo u Grcku na more (otprilike 4 sata voznje). Na autosjedalici ima kompas koji ja ne znam da koristim, tj. uz njegovu pomoc pravilno da je namjestim. Mozete li mi nekako objasniti. Unaprijed sam vam zahvalna.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

rula,gdje ste kupili autosjedalicu?
    koliko sam shvatila nemate upute?bilo bi najbolje da nabavite upute.Možda da u dućanu gdje je kupljana zamolite da vam naprave kopiju uputa!

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kupili smo je zajedno sa kolicima u Solunu i Grci jedine upute koje ti daju su samo i jedino na grckom. Nema ni na engleskom.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rula, jesi li procitala rodinu brosuru o autosjedalicama? tamo imas skoro sve osnovne informacije koje ti trebaju i dobro je s njima u glavi zapoceti rjesavati problem.

kaj se tice namjestanja sjedalice, trebas provuci pojas auta kroz za to namijenjene utore (pogledaj upute) i onda je cvrsto utisnuti u sjediste i zategnuti pojas kolko mozes, a onda jos malo. ako je prestrma nakon ovog manevra, podigni donji dio malo prema gore, ali polako da se pojas ne otupsti. ako je sjedalica prestrma (u odnosu na tlo trebala bi biti pod nagibom izmedu 45 i 60 stupnjeva, ili provjeri taj kompas ako ti on daje do znanja je li sjedalica pod pravim nagibom) onda uzmi neku staru deku ili rucnik pa cvrsto zarolaj i podmetni pod sjedalicu na onom dijelu koji je blize naslonu sjedista auta tako da se podboci i da ne bude prestrmog nagiba.

ono kaj je najteze objasniti je ovo utiskivanje sjedalice u sjediste i zatezanje pojasa jer dok ne vidis tesko ti je zamisliti. cilj ti je sjedalicu toliko utisnuti u sjediste da od tog utisnuca ostane "trag" ako neko vrijeme ne vadis sjedalicu van iz auta. ako je dobro utisnes i dobro zategnes pojas, kad potegnes sjedalicu paralelno s naslonom sjedista tako da je primis kod dijela gdje je provucen donji dio pojasa auta, ona ne bi smjela kliznuti po sjedistu vise od 2 cm, a znas da si stvarno dobro napravila posao ako se cijeli auto zaljulja kad je pokusas pomaknuti.

ajd ako ti nekaj nije jasno, posalji mi broj na pp pa cu te nazvati.

i de mi posalji adresu proizvodaca koja je u tim grckim uputama koje imas.

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Procitala sam Rodinu brosuru, ali ovaj kompas me je zbunio. Danas cemo sa mm napraviti generalnu probu sa autosjedalicom. Inace, adresa je:
    Customer care
    Mothercare
    Cherry Tree Road
    Watford
    Herts. WD24 6SH

www.mothercare.com

a grcka:
    www.mothercare.gr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke