Results 1 to 50 of 93

Thread: Slabo dobivanje na težini

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma Kaae's Avatar

Aaa, ok, prva menstruacija je obicno najveci hormonalni sok i nekoj djeci bas izrazito smeta. Lako je moguce da je doslo do pojacane nervoze upravo zbog toga, a moguce da je i privremeno pala proizvodnja mlijeka.

Samo nastavite sa sisanjem, izdajaj kad stignes i kad ti se da i vjerujem da cete sve brzo pohvatati. Javi kako ide, a i ako saznas uskoro neku novu tezinu.

Evo da se javim. U kombinaciji bebe ovih tjedan dana 0-24 na prsima na zahtjev, mamine kapi i elektricna izdajalica- beba opet doji. Poslije podoja je nekada nervozna pa sam joj nudila AD kojeg popije cca 30-60ml 2-3 puta dnevno . Ali poanta je ispunjena...on je opet na prsima! Vjerujem da cemo kroz par dana i ostatak AD izbaciti ( ak smo izbacili 5x150 ml i ovo cemo). Noc iskljucivo doji cca 2-3 puta. Jedna pokakana pelena i 5-6 mokrih. Vagala sam ga na kucnoj vagi:700 g. Ako maknem robicu i pelene to je cca 400g u tjedan dana. Presretna sam. Hvala do neba na podrsci.

Osoblje foruma Kaae's Avatar

Quote Originally Posted by Nelica001 View Post
    Evo da se javim. U kombinaciji bebe ovih tjedan dana 0-24 na prsima na zahtjev, mamine kapi i elektricna izdajalica- beba opet doji. Poslije podoja je nekada nervozna pa sam joj nudila AD kojeg popije cca 30-60ml 2-3 puta dnevno . Ali poanta je ispunjena...on je opet na prsima! Vjerujem da cemo kroz par dana i ostatak AD izbaciti ( ak smo izbacili 5x150 ml i ovo cemo). Noc iskljucivo doji cca 2-3 puta. Jedna pokakana pelena i 5-6 mokrih. Vagala sam ga na kucnoj vagi:700 g. Ako maknem robicu i pelene to je cca 400g u tjedan dana. Presretna sam. Hvala do neba na podrsci.
    Bravo!

Probaj sad sto prije rijesiti taj ostatak AD-a. Kad god bude nervoze nakon podoja--nastavi podoj.

Super je prirast!