Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
Daj nam malo vise detalja! Sto te je toliko odusevilo?
Bila sam sa vise frendica i svaka je zapazila nesto drugo, to se definitivno moze kod svakoga vidjeti kako drugacije dozivljava njezina djela. Po meni, rekla bih da je bolja performerica nego slikarica npr..sto i ona sama ne osporava i kroz izlozbu se jasno vidi taj tijek razvoja. Ritam "0" me doveo na rub suza, izjava: silovali bi me da im nije bilo zena u blizini... u jednom sam skuzila da mi je vise nelagodno nego kaj sam mislila da ce biti, dugo sam razmisljala zasto je to tako (prolaz izmedju dva gola muskarca, gdje ne mozes izbjeci kontakt xD)dok su frendice to odradile onak..kao da nije nista. Kuca sa pogledom na ocean je..uh, citas, gledas tu postavu i ne vjerujes kaj vidis. Gledanje u magarca nema veze sa gledanjem u magarca xD vec u njenoj izdrzljivosti i prici koja ide i gdje se izgubis pa vise niti ne gledas magarca niti nju, zanimljivo kako je svatko od nas naletio na neki dio price koja nam je bliska. Kroz izlozbu primjecujes koliko je u nekim stvarima bila ispred svog vremena. Prebiranje rize djeluje poput meditacije i vratila mi je sjecanje bake za stolom kako prebire rizu. Zamjena uloga sa prostitukom...Ja sam definitivno izasla van bogatija za iskustvo sa hrpom dojmova. O svakom bi imala nesto za napisati osim na one sa kamenjem, to mi je blesavo..ali ima veze sa mojom energijom i nemogucnosti opustanja i to mi je jasno I isla bih opet. Sry na konfuznom postu