-
Osoblje foruma
Kad mi je otac preminuo osjetila sam olaksanje. Ruzno je za reci, ali taj cijeli proces je trajao dugo i konacno je bilo gotovo. no to je bilo samo taj neki tren, poslije mi je falio. i danas mi fali.
kad mi je majka umrla, jedan prijatelj iz djetinstva mi je rekao sad si siroce kao i ja. bilo mi je smijesno kad je to rekao jer ipak imam preko 40 godina. no zbilja sam sljedecih ne znam koliko mjeseci se osjecala kao siroce bez roditelja. imam dvije sestre, pa nisam bila pale sam na svijetu. plakala sam jos neko vrijeme. djeci isto tako nije bilo jasno zasto, pa im je MM objasnio da sad imam samo njih, a ne i svoje roditelje.
jedna stvar jako cesto podsjeti na majku. naime AC joj je lakirala nokte,. zamislite kad jedna mala djecvojcica lakira nokte baki na sta to lici. i imam na stolu lijepe njene otiske prstiju desne ruke. kako je od laka ne moze se skinuti. bila sam ljuta na njih kad se to dogodilo, kad je mama umrla sam plakala kad bi skinula stoljnjak, a sad mi je cak i drago da ih imam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma