Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: Alexa -amazon echo dot

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se
    ja zapravo gomilu te nove tehnologije ne koristim jer mi je "ulazak" preskup - nekad financijski a najčešće vremenski
    pa tako imam smartphone, ali ne koristim gomilu potencijala koje moj telefon ima jer to znači da trebam sjesti i nešto naučiti o tome, a lijena sam ili nemam vremena ili me ne zanima dovoljno

ja sam također razmišljala o Alexi, ali me strah tog konstantnog prisluškivanja. Nisam često paranoična, čak nisam ni zaljepila trakicu preko kamere na laptopu ali me to slušanje i snimanje čini nervoznom.
    Sve slično, brdo toga ne koristim jer mi se neda učiti / ne zanima me... Za alexu inače piše da se mikrofon može isključiti (da fizički ne radi) - ali onda naravno je ne možeš ništa pitati nego ti ostaje google (koji isto prima voice naredbe i možda isto prisluškuje... ne znam, previše toga je u igri na sve strane, ako te već ne prisluškuje alexa obično imaš bar 4-5 drugih uređaja u blizini koji to mogu. Ja sam odustala od paranoje na prisluškivanje jer je mogućnost sveprisutna - više imam paranoju na neke aplikacije pa ne koristim npr ni FB, ni Instagram, ni Whapp, ni Viber ni... dosta toga )
    Posljednje uređivanje od sillyme : 28.10.2019. at 09:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •