Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: Alexa -amazon echo dot

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da lako kad koriste za marketing, ali koristi se i za druge stvari. Ja sam malo naivna pa jednostavno ne dam permission za pristup mikrofonu i nadam se da to sprečava većinu nadobudnih aplikacija. A velim FB, Wapp, Instagram i sl ni nemam instalirano. Google je ako imaš android nemoguće izbjeći no oni su bar koliko-toliko otvoreni o tome što znaju o tebi, samo treba pogledati :D Možeš i obrisati, onda ne znaju da si to ti (pa ne iskacu madraci nakon sto si ih kupio) ali naravno znaju neki anonimni statistički podatak što osobe poput mene surfaju, pretražuju, kupuju (npr kroz gmail mail na koji mi stiže racun) i sl...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Da lako kad koriste za marketing, ali koristi se i za druge stvari. Ja sam malo naivna pa jednostavno ne dam permission za pristup mikrofonu i nadam se da to sprečava većinu nadobudnih aplikacija. A velim FB, Wapp, Instagram i sl ni nemam instalirano. Google je ako imaš android nemoguće izbjeći no oni su bar koliko-toliko otvoreni o tome što znaju o tebi, samo treba pogledati :D Možeš i obrisati, onda ne znaju da si to ti (pa ne iskacu madraci nakon sto si ih kupio) ali naravno znaju neki anonimni statistički podatak što osobe poput mene surfaju, pretražuju, kupuju (npr kroz gmail mail na koji mi stiže racun) i sl...
    istina
    nedavno sam naletila na neki thread na redditu gdje su ljudi pisali što su sve otkrili da Google ima snimljeno o njima
    ne radi se samo o guglanju nego totalno random stvari, izbrisane fotografije, dopisivanja, snimke razgovora
    i da ne bude sve tako crno, javila se neka žena, udovica koja je preko te opcije uspjela doći do snimki glasa pokojnog muža, pa je bila sva sretna i dirnuta da Google ipak snima jer može opet čuti njegov glas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •