Upravo tako Caso, ako ti danas ne stignu 4 komada trenirki odgovarajućih veličina, nisu ništa napravili s prisluškivanjem i analizom podataka s interneta!
I ovo mi je genijalno.
Pa ako sam bar malo neodlučna, a baš trebam detergent, onda mi je zbilja svejedno koji je to detergent, dokle god on ispunjava svoju svrhu. I ako se netko toliko više potrudio da mi proda baš svoj, super za njega. Jer iskreno, nemam pojma tko je i kad utjecao na mene da kupujem detergent koji sam počela kupovati prije prisluškivanja, ali sam sigurna da iza toga stoji cijela jedna vojska truda i uloženih novaca.
Mogu zamisliti svakakve gadne stvari koje se na taj način mogu zloupotrebljavati za političke, propagadne i slične svrhe. No takve stvari postoje otkad je svijeta i vijeka, radili su to i prije moderne tehnologije. A očito kad žele mogu upotrijebiti bilo koji kanal za takve ciljeve (facebook npr.). Ali dokle god vjerujem da postoji ljudski razum i good guys koji će pobijediti bad guys, ne uzrujava me zlouporaba tehnologije. Ne možeš zaustaviti napredak, zar ne?![]()

Odgovori s citatom