-
Neće jesti - jel zbog vrućine?
Mislim, jede nešto malo kašice (u usporedbi s tim koliko je jela još prije par dana, prije ovih pasjih vrućina), a sad samo traži ciku. Dam joj, nudim joj i vodu, ali na ciki je malo-malo, a kašice licne pa ostavi. Normalno, ili da se zabrinem?
S pelenama više manje sve ok, stolica manja i ne pokaka se odjednom, nega 3-4 puta, na rate, i nije tolika količina kao prije (a i od čega bi kakala?). Mokrih pelena 5-6 kroz dan.
-
Je li vesela, je li se ponasa kao obicno ako zanemarimo hranjenje?
-
Nudi joj češće jesti, možda bude žedna pa popije dosta, napuni trbuščić pa ne može jesti.
-
Ma živahna je, ali i cendrava. Bili kod ped, kaže da joj nije niš, daje to reakcija na vrućinu. Danas je malo više jela, može bit da se privikava :/
-
Jeli uopste nece jesti dohranu, ili samo odredjenu hranu? Asja vec evo druga sedmica nece da jede povrce. Voce jede normalno, pojede i rizine pahuljice pomijesane sa vocem, ali povrce, tj. onaj obrok za rucak ne zeli. Pojede par kasika i kapak. Cak se i strese na okus hrane, kao da joj se gadi. Pravim joj isto kao sto sam i prije pravila, nista nisam mijenjala niti dodavala neke nove namirnice, ali odjednom je pocela strajkati. Jedan dan je super jela, a vec sutradan nista. Probala sam joj i ne miksati hranu, nego samo zgnjeciti, ali ista stvar. Nemam pojma sta da radim, pa dajte savjete. Inace, ona se ok ponasa, mada se jako puno znoji na ovoj vrucini, pa zna i s vremena na vrijeme biti nervozna.
-
Ni moja ne jede već tjedan dana. Mislim da je vrućina. Jede smo voće i eventualno nešto navečer.
-
bojan, kad mu izlazi koji zub, redovito ne jede i po 7, 8 dana
a i u vrijeme ovakvih vrućina dosta manje jede
-
i noa više neće baš jesti. mislim da je definitivno vrućina u pitanju. isto licne samo malo voća, cica i to je to.
-
Ni Luka već treći dan ne jede ni upola koliko je jeo.Par žličica,cica i to je to.I puuuuno,puuuno pije!!!Nadam se da je zbog vrućine,al iidu mu i zubići pa je možda to to.
Jutros ima i temperaturu 38.5.
-
Ni moj klinac neće jesti kao prije,a i nervozniji je nego inače.Mislim da je to sve od vručine.Zato mi jako puno tekučine pije.
-
Pa, kod nas i dalje isto. Štrajka sa svime, ni voće ni povrće s mesekom. Navečer joj dajem griz, i to hoće kad je ohlađeno, ako je mlako odbije. Stalno ciki, danju svakih 1/2 sata ili sat, puno slini. Mogli bi biti i zubići, kao da je jače svrbe desni gore, a dole su jedinice izbile prije više od dva mjeseca :/ . I vodu pije, žedna je.
Lagano me zabrinjava, ali manje je cendrava, a ne daje ni znak da je pregladnjela, pa valjda samo trebamo izdurati neko vrijeme :?
-
samo joj daj da doji na zahtjev; kada i koliko god hoće
vjerojatno su i zubići i vrućina kad kažeš da hladno donekle i pojede, jer, kad su bojanu nicali zubići, isto nije htio ništa jesti, a najmanje nešto toplo; nije mu pasalo za desni
-
I mi smo poceli preskakat obrok, sinoc je popila samo 70 grama mllijeka prije spavanje (obicno preko 200g) a danas preskocili toliko voljeno voce :/ i pipila kisu vode. I place zadnja 3 dana kad ide spavat inace nikad nisam imala problema s njom i spavanjem. Ja mislim da je bole desni, upaljene su i otecene a imamo samo jedan zub.
-
-
Moj hoce samo cicu, vodu i jogurt.
Uspjem mu u jogurt uvaliti palentu, voce i jos pokoju zitaricu.
Za rucak pojede jedva tri zlice povrca, mesa, ili bilo cega sto mu ponudim.
Vecera 0 bodova. :/
-
Pa još nismo probali jogurt, ali danas bi mogli :/
S klopanje mjoš slabo, ali ciki ko luda, a mogu vam se pohvaliti da kaka svaki dan i po 2 puta. Više se ne uznemiravam oko svega toga, kad vidim kako joj trbuščić ispadne iznad pelene (doma je golišava), znam da je sve ok
-
Ni moj niš ne jede zadnja dva tjedna (lažem, jede ciku
)
-
eto prednosti kad dijete nece dohranu od pocetka, onda nema ovakvih muka, prekida i pitanja zasto nece jesti..jer ona nece od pocetka (od 6 mjeseci). Samo cica i voda. Vrlo ekonomicno dijete
-
ja danas misam ni kuhala ručak, jer zadnjih par dana ni žlicu da proba, ali ujutro voće i žitarice da, samo da je banana
a nervoza, a plač, a samo bi na ruke, mislim da ga toliko nisam nosila ni na samom početku, a bojazan da sotane sam, a sad tek razmišljam o adaptaciji.. no to je već drugi topic...
-
noa isto neće baš da jede pojede samo par žličica,ali za cicu je uvijek spremna i puno pije
-
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina. :/ Samo kod nas je patnja počela prije 10-ak dana iako je vruće bilo i u lipnju. Matija je cendrav za poludit, stalno mi visi na haljini ili nogavici i nosio bi se do besvijesti. Zovem ga Visibaba Suzana. Hoće jesti kruh i tjesteninu, eventualno kuhanu mrkvicu, a maloprije mi je smazao skoro dva klipa kuhanog kukuruza. Hranio bi se sam i jede uglavnom ono što može uhvatiti prstićima ili popiti. Jako puno pije. I Bogu hvala, puno cica pa bar tu nešto namakne. A ja sam luda, živčana i frustrirana, ne znam kaj da počnem s njim, a dok je takav ni doma ne mogu niš napravit jer se gospon uvrijedi i zaceni ako nedajBože odem i do zahoda. Al fakat mi je lakše kad vidim da još takvih ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma