Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Prvašići 2020./2021.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Perla,
    Meni ta procjena zvuči da je odradjena baš tako ofrlje, ne bih se mogla pouzdati u nju.
    Kakav je to nepedagoški pristup da tako govori pred djetetom..užas..i vrlo zahtjevne stvari ga je pitala. Uopće ne mora znat mjesece i malac joj je super odgovorio.

Možda je i od one sorte koja smatra da dijete ništa ne gubi s dužim ostankom u vrtiću. S tim se tek nikako ne slažem.
    Susretala sam se i ja s takvima jer mi je kćerka išla prijevremeno u školu.
    Ono vidiš samo da gleda datum i onak: pa čemu mama?! Ja vam nikako nisam za prijevremeni bez imalo sagledavanja konkretnog djeteta pred sobom (psiha u vrtiću). Ono briga me za tudje predrasude i stavove, procijeni mi moje dijete i bok. Nisam ja neka nabrijana mater

Al moja mala je jasno znala šta hoće i može, otišli smo privatno na testiranje koje je potvrdilo da dijete apsolutno treba krenut u školu. U školi razvaljuje, najmladja je učenica u cijeloj generaciji.

Zaključak moje štorije je da se vjerojatno ta edukatorica fokusirala na sam datum rodjenja,a ne na dijete.
    Žalosno.

Ako imaprolazne rezultate, ti smatraš d aje dijete zrelo za školu i on želi, ja bih ga upisala.
    Sigutno ne bih išla na novo testiranje kod takve osobe nego privatno ukolilo si to možete priuštit (cijena je cca 600kn kod Sever).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.06.2020. at 22:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •