Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Nesanica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Angie,

Ja sam imala fazu lakog sna pred zoru spavam a svjesna sam da lezim i spavam

To mi se dogadja pred promjene vremena, meteopat sam. Izludjivalo me jer se nisam kvalitetno naspavala.

Kod mene pali obavezno lijeganje u 22h i drzanje rutine, ako nekad zabrazdim navecer, ujutro navijem sat jos ranije :mrgrewn: da navecer opet osjetim potrebu za spavanjem.
    Ekrane maknem.

Imam svoj caj od trava za umirivanje organizma. Ako sam preumorna od posla, pa ne mogu zaspat od umora ili stresa, ponekad uzmem normabel (to samo u zadnje vrijeme jer smo u velikom projektu na poslu).Inace izbjegavam farmu u širokom luku. Al mislim da je bolje uz normabel nego nikako ne spavat, san je strasno bitna stavka za zdravlje svake osobe.

Mislim da mi takodjer intenzivna fizicka aktivnost i treninzi pomazu kvaliteti sna.

Evo zbog jako ranog leta jutros, spavala sam nekih cca 3h nocas sto je meni groznoooo (najvise mi odgovara 9h sna 22h-7h), zasad se osjecam ok al iza 17h cu se pocet gasiti. Radni dan ce potrajat puno duze od 17h, nadam se veceras odspavat da sve nadoknadim.

Eh da i meni svaki sat spavanja prije ponoci vrijedi dvostruko vise nego sati nakon ponoci.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2019. at 14:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •