Mene je mučila nesanica zbog stresa i problema, zaspala bi premorena rano (ili ne bi isla spavati do kasno zbog stresnog dogadjaja) i probudila se kasnije u noći i onda više ne bi mogla zaspati. Pa bi satima bila budna prije nego zaspim. I bila sam grozno premorena. Iduća faza je bila da sam se počela panično bojati tog noćnog buđenja, dovoljno bi bilo da makar u polusnu pomislim da sam se probudila iduća misao je bila da sad bi se neću moć zaspati i od te misli bi se odmah razbudila i stvarno više ne bi mogla zaspati.

Dugo sam tražila.rjesenje, pisala što me.muci na papir pa onda ponekad mogla zaspati ali nisam to uvijek mogla. Onda sam znala gledati tv ali nije mi sve odgovaralo, ponekad bi me program držao još dulje budnom. No shvatila sam.da me neke serije uspavljuju. Ali ako bi me uspavljivale s druge strane bile smetalo svjetlo od tv za zaspati. A i nisam htjela.spavati pred tv već u krevetu. Onda sam se dosjetila i počela si puštati samo audio tih serija koje me uspavljuju na slušalice, i tad sam napokon nasla rješenje za moju nesanicu. Slušanje bi mi lagano blokiralo misli koje su me opterećivale, opustila bi se i zaspala.
Sad kad znam da mogu zaspati mi je nastao strah od toga da ću imati nesanicu i neću se moc naspavati pa ako se po noći i probudim obično mogu odmah zaspati. A ako ne - pustim si seriju pa zaspim. Jedino sam se morala naviknuti na slušalice, trajalo je neko vrijeme ali sad me više ne smetaju...