Hej cure! Ja bila kod gina jutros. Bebica napreduje iz tjedna u tjedan,dr.kaze da je sve u najboljem redu. Otkucaje nije spominjao,samo da je jos sve maleno kao 6.je tjedan to i prema zadnjoj menstruaciji i prema uzv-u sve ide u najboljem redu. Narucio me ponovno sljedeci tjedan i da ce mi tad otvorit trudnicku. Do tad trebam vadit neke pretrage krvi i urina i urinokulturu nosit 3 jutra. Na otoku se vise ne vadi krv za rh faktor i to moram vadit u Splitu,ali mi je njegova sestra rekla da to neka vadim kad mi otvori trudnicku jer kao njima u Splitu se s njom moram pojavit. Vec me danima boli stomak/zeludac (nemam pojma) pa sam mu i to spomenula. Pitala sam ga sto mogu jest a da me ne napuse ko zabu? I da imam ujutro jednu kilazu a navecer +2-3 kg. I da me bas boli sto god pojela. Pa me stavio na dijetu. Moram izbjegavat skoro sve ukratko i jest samo lagano i leso i to svaka 2-3 sata po par zalogaja. Hiperstimulacija mi je jos izrazena pa zato mene to tako boli. A i inace sam kilava sa zelucem. Sad cu probat kako mi je on savjetovao pa cu vidit. Sinoc oka nisam sklopila kako me stomak bolio,napuhsn kao da cu svaki cas rodit,umirala. Na kraju se digla u 3 popit sodu jer vise nisam mogla izdrzat. Nakon toga mi se malo smirilo,podrignula par puta i dobila proljev... ali sam barem onda zaspala skoro sat vremena. Eto,sorry na dugom postu. Nadoknadila sam za sve ove dane sto ne pisem hahaha.