Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Voljela bih Riri pitat da li su nju pregledali cesce u trecem trimestru ali nema je. Znam da je i ona trebala inekcije ali na krjau srecom nije bilo potrebe.

Riri, nadam se da se lijepo druzite! <3

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Voljela bih Riri pitat da li su nju pregledali cesce u trecem trimestru ali nema je. Znam da je i ona trebala inekcije ali na krjau srecom nije bilo potrebe.

Riri, nadam se da se lijepo druzite! <3
    Ja sam imala preglede svaki tjedan dok sam bila u bolnici. Ali kod mene je bio problem što mališa nije baš bio dobro kroz sve to što se događalo. Bolje je svakako da je manje pregleda ako se može tako.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala preglede svaki tjedan dok sam bila u bolnici. Ali kod mene je bio problem što mališa nije baš bio dobro kroz sve to što se događalo. Bolje je svakako da je manje pregleda ako se može tako.
    Hvala Riri. Mislim upisali su me za pregled i informisanje vezano za porod u toj klinici ali ono sto ja zelim jeste razgovarati o nalazu koji vec imam te da mi pojasni sta mogu ocekivat ili ne jer mi inekcije za pluca uz preporuku za seks i normalne aktivnosti djeluju kontradiktorno. No, mozda samo oni sve zobu pregled pa nije bitno da li je razgovor ili te gledaju. Fino cu reci da me dva dana boli stomak i da se steze nakon pregleda u utorak i da zelim samo misljenje na osnovu ovog sto imam kao i da me uputi vezano za inekcije i to malo bolje.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Riri. Mislim upisali su me za pregled i informisanje vezano za porod u toj klinici ali ono sto ja zelim jeste razgovarati o nalazu koji vec imam te da mi pojasni sta mogu ocekivat ili ne jer mi inekcije za pluca uz preporuku za seks i normalne aktivnosti djeluju kontradiktorno. No, mozda samo oni sve zobu pregled pa nije bitno da li je razgovor ili te gledaju. Fino cu reci da me dva dana boli stomak i da se steze nakon pregleda u utorak i da zelim samo misljenje na osnovu ovog sto imam kao i da me uputi vezano za inekcije i to malo bolje.
    Nadam se da ćeš biti zadovoljna pregledom.
    Kod mene je u pitanju bilo strogo mirovanje i nije dolazila ni šetnja u obzir, a kamoli seks. Ja na tvom mjestu ne bih, ali ti najbolje znaš.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ćeš biti zadovoljna pregledom.
    Kod mene je u pitanju bilo strogo mirovanje i nije dolazila ni šetnja u obzir, a kamoli seks. Ja na tvom mjestu ne bih, ali ti najbolje znaš.
    Ma kakav seks....ako nisma prije smjela ne znam sta mu je sad. Ja sam eto u kuci ali osnovne stvari radim jer nema ko drugi. Sutra cu pjehe toj dr koja jeste podaleko ali sta cu kad nemam auta. Polako cu. Taksija me nesto strah jos radi corone tako da....A mozda ona sutra spomene i to mirovanje i sve pa vidjet cemo. Kako ste ti i Lazar?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •