Voljela bih Riri pitat da li su nju pregledali cesce u trecem trimestru ali nema je. Znam da je i ona trebala inekcije ali na krjau srecom nije bilo potrebe.
Riri, nadam se da se lijepo druzite! <3
Voljela bih Riri pitat da li su nju pregledali cesce u trecem trimestru ali nema je. Znam da je i ona trebala inekcije ali na krjau srecom nije bilo potrebe.
Riri, nadam se da se lijepo druzite! <3
Hvala Riri. Mislim upisali su me za pregled i informisanje vezano za porod u toj klinici ali ono sto ja zelim jeste razgovarati o nalazu koji vec imam te da mi pojasni sta mogu ocekivat ili ne jer mi inekcije za pluca uz preporuku za seks i normalne aktivnosti djeluju kontradiktorno. No, mozda samo oni sve zobu pregled pa nije bitno da li je razgovor ili te gledaju. Fino cu reci da me dva dana boli stomak i da se steze nakon pregleda u utorak i da zelim samo misljenje na osnovu ovog sto imam kao i da me uputi vezano za inekcije i to malo bolje.
Ma kakav seks....ako nisma prije smjela ne znam sta mu je sad. Ja sam eto u kuci ali osnovne stvari radim jer nema ko drugi. Sutra cu pjehe toj dr koja jeste podaleko ali sta cu kad nemam auta. Polako cu. Taksija me nesto strah jos radi corone tako da....A mozda ona sutra spomene i to mirovanje i sve pa vidjet cemo. Kako ste ti i Lazar?