Ne stignem bas pisati jer mm po cijele dane radi pa se Krpeljic i ja zabavljamo. Skoro pa smo 2 mjeseca u lockdownu..
Nego, nemojte se obeshrabriti oko dojenja. Okruzite se ljudima koji ce vam biti podrska sto god vi odlucile. Preporucam i grupu za dojenje na facebooku.
Mi smo krenule super pa sam zaradila rane na bradavicama zbog svojih gresaka, stisnula zube, proslo je i na kraju sam dojila 22 mj. Curka je pocela s 4-5 mj. slabo do nikako dobivati na tezini, ali su i doktori i sestre ovdje bili stvarno super pa su ohrabrivali da dojim sto je vise moguce, a ad nitko spomenuo nije. Malo smo cesce isle na vaganja, ali buduci da je bila vesela i zaigrana, nitko se nije pretjerano zabrinjavao oko kilaze. Ovaj mjesec ce 2 godine, pocela je jesti ko us, a s punom pelenom jedva 10 kg.
Zadnji pregled sam imala onaj za nuhalni i nipt sredinom treceg mjeseca, sljedeci krajem ovog. Sve sto nije esencijalno je otkazano. Mislim da osjecam povremeno kuckanje. Sad sam 18+3. Razliku u polozaju posteljice ne mogu komentirati jer je u obje trudnoce bila sprijeda, a i bebe su ponesto sramezljive. Mislim da prvu curu nisam osjetila uopce do 20 i nekog tjedna, a i poslije sam se cesto morala umiriti i leci da bih ju osjetila.
U prvoj trudnoci sam vaginalnih pregleda imala 0. U ovoj isto. Ovdje ih ne prakticiraju za dobar dan. Doduse, sad bas ni preglede nisam imala tako da se niti ne osjecam previse trudno. Jos trckaram. Jucer sam otrcala trku od 12 km. Trebalo je biti vise, ali su se zvijezde tako poslozile.
Kile idu gore unatoc vjezbanju (prosli sam mjesec pretrcala 70ak km), ali isle su i prosli put pa sam na kraju zavrsila u debelom minusu. Mozda da manje slatkog jedem bi bilo bolje![]()

Odgovori s citatom
U petak sam pocela na online prenatal yogu, ali meni je to strasno sporo, bas volim vojnicko vjezbanje
Ali bravo svima koji imate volje i discipline.