Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Character, bit će još puno tih prvih trenutaka kojima ćeš se veseliti jednako kao i kad si ga prvi put vidjela.

Jagodice, ovo je baš divno.

Ja se javljam iz bolnice. Ništa posebno, infuzija, iscrpljenost, bla bla, idem kući večeras.
    Ali moramo smisliti način kako ćemo funkcionirati. Lazar je užasno zahtjevna beba koja ne spava. Nikad nije spavao. I ja i muž noću spavamo po 3-4 sata dnevno i to ne u komadu, jer se on probudi milijardu puta. Tako već skoro 7 mjeseci. Samo sam ja došla do granice valjda jer sam trudna. Nema šta nismo pokušali s njim, jednostavno ne spava. Preko dana mu je 90% spavanja u šetnji, tako da ne mogu ni tad spavati jer još nisam otkrila način kako da spavam i hodam. Ne znam šta da radimo više..

I jučer sam imala dvije bh kontrakcije pa sam zabrinuta jer je rano. Bar sam sigurnija u odluku da napravim tu serklažu ako ništa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Character, bit će još puno tih prvih trenutaka kojima ćeš se veseliti jednako kao i kad si ga prvi put vidjela.

Jagodice, ovo je baš divno.

Ja se javljam iz bolnice. Ništa posebno, infuzija, iscrpljenost, bla bla, idem kući večeras.
    Ali moramo smisliti način kako ćemo funkcionirati. Lazar je užasno zahtjevna beba koja ne spava. Nikad nije spavao. I ja i muž noću spavamo po 3-4 sata dnevno i to ne u komadu, jer se on probudi milijardu puta. Tako već skoro 7 mjeseci. Samo sam ja došla do granice valjda jer sam trudna. Nema šta nismo pokušali s njim, jednostavno ne spava. Preko dana mu je 90% spavanja u šetnji, tako da ne mogu ni tad spavati jer još nisam otkrila način kako da spavam i hodam. Ne znam šta da radimo više..

I jučer sam imala dvije bh kontrakcije pa sam zabrinuta jer je rano. Bar sam sigurnija u odluku da napravim tu serklažu ako ništa.
    Savjet za Lazara - jeste li ga probali staviti u zipku? Stari ljudi nisu bili bedasti - zipka je prije 50 godina bila uobičajena u svakoj kući s malim djetetom. Pokreti ljuljanja obično pomognu kod nemirnih beba. Nadam se da sam na dobrom tragu, jer jako dobro znam kako ti je. Iako je prošlo skoro 20 godina od mog iskustva, još se toga dobro sjećam. Ja nisam imala zipku krevetić, ali sam posudila viper koji je dolje imao "sanjke" pa se moglo ljuljati, a i nogice koje se moglo okrenuti ako ne želiš da se viper ljulja (npr. kod hranjenja, iako baš nisam imala običaj hraniti dijete u tome). Probaj, to je mali ulog, a može se višestruko isplatiti. Sad ti više najmanja zipka nije opcija, ali ovo sam prije cca 2 tjedna vidjela u Ikei https://www.ikea.com/ca/en/p/solgul-...hite-90362426/

Vidi možeš li od nekoga posuditi. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •