Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Beti, moze gledati i tako s tim da UZ nije uopce stetan za bebu. Stetniji je mobitel koji nosamo ali to je nacin da gledamo pozitivnije na stvari, naravno. A fetalni screening/ekspertni ultrazvuk gdje se gleda cijeli plod i njegove kosti i organi te protov krvi svuda skoro traje od 20 minuta pa cak i preko sat vremena, a za minutu i pol nema sanse da se to kako treba vidi (sve to sto bi trebalo jel).Ok za izmjeriti nuhalni ali taj screening je mnogo vise od toga. Zato mi je zao sto i Jagodica nije imala mogucnost da joj sve to fino pregledaju ali se nadam da ce na narednom biti malo detaljniji. Ta dva screeninga su bas bitna. Tako je isto bilo i sa provm trudnocom u Austriji, oko pola sata sam ostala na tom fetalnom, odnosno ekspertnom ultrazvuku. No, u drzavnoj kllinici ne mozemo birati, ja sam zato odlucila kod privatnika kod kojeg sam 9 godina, a u Austriji sma bila u drzavnoj no tamo je sve druga prica (bajka). Ne znam....ja s obzirom da sam upoznata od prije kako to hoda, da mi je ekspertni trajao minutu i pol ne bih izasla iz orinacije- :D To je samo moje iskustvo i misljenje. Ni ginekolozi svi ne rade isto, a mnogo je i do opreme. Kod nas u drzavnom domu nema aparata za ekspertni ali posto je jako bitno salju trudnice da to privatno odrade ili da se naruce na klinici.
    Posljednje uređivanje od AliceInChains : 07.01.2020. at 15:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •