Alice, prije ovog posta gdje si napisala da točno znaš što se smije, a što ne, napisala si da si poželjela treninge i da bi trenirala, ali da nisi pitala da li smiješ. Zbog toga smo ti i Justme i ja ovo pisale. Što naravno ne znači da ćeš poslušati nekoga s foruma prije nego što pitaš svog ginekologa. Samo smo ti dale svoja iskustva. Ako imaš rizik od spontanog, naravno da nećeš ići dizati utege, to nam je valjda svima jasno. Osobno ne bih dizala utege ni da mi je potpuno uredna trudnoća, a kamoli da nije. Ali mi naravno ni ne znam koliko i kako ti treniraš u teretani, pa smo zbog toga pisale nekako općenito o vježbanju.

Andy, nismo baš dobile odobrenje za ovu temu da imamo neko klasično odbrojavanje sa listama, ali evo ja sam danas 28+6 Smijemo ovako napisati haha
Vezano za promjene.. Koža mi je bila i ostala bez nepravilnosti i prištića, tu mi se ništa nije promijenilo osim što imam sve više strija :/ I dobila sam neki dermatitis. Kosa mi je bila kovrčava, sad je više valovita. Nokti bili i ostali čvrsti.