Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ne znam ja vise nista, ni kolko ih je u izboru niti izmedju cega biramo hahaha. Dakle za sad neka ostane na tome da jos nismo odlucili, jer stvarno nismo. Sad kad smo saznali spol je postalo realnije pa cemo jos malo porazgovarati. A sto se mene tice mozete krasti kolko hocete, nemam sa time nikakav problem

Isuse 27puta si piskila?! Nadam se da se neces dugo morati muciti s tim mjerenjem!

Andyyyy, kako si ti nama?!
    Velike pozdrave i zagrljaje saljem Bubamarici!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ja vise nista, ni kolko ih je u izboru niti izmedju cega biramo hahaha. Dakle za sad neka ostane na tome da jos nismo odlucili, jer stvarno nismo. Sad kad smo saznali spol je postalo realnije pa cemo jos malo porazgovarati. A sto se mene tice mozete krasti kolko hocete, nemam sa time nikakav problem

Isuse 27puta si piskila?! Nadam se da se neces dugo morati muciti s tim mjerenjem!

Andyyyy, kako si ti nama?!
    Velike pozdrave i zagrljaje saljem Bubamarici!
    Da, 27!

Danas je malo bolje-do sad 10 puta a 700ml manje tecnosti u odnosu na jucer. Mililitri su veci a rjedji dok su jucer malo manji a dosta cesci. Osjecaj za piskenje je jucer bio uzasan kao i pritisak. Predvecer nekad sam u 10ak min otisla vise 7-8 puta. Jucer sam pila limunadu, danas nisam. Svejedno 27 je a bit too much.

Ajde doci ce neko ime. Ja nisam imala ideje, ni Noa mi nije bilo nesto al sam ga nekako zavoljela i sad mi je beba Noa i ne mogu zamisliti drugo ime. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •