Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Hulahop, ma naravno, pa svatko normalan se nada negativnom rezultatu.

Umirem na ova gejasta imena. [emoji38]
    Ja sam pisala već da će naš biti Lazar, odavno imamo to ime jer nam je došlo kao znak. Cijelu priču imamo oko toga. A prije trudnoće dok smo razgovarali o mogućim imenima, skoro smo se razveli. [emoji38] Totalno različit pogled na lijepa imena imamo s obzirom na to da sam ja iz Hrvatske, a muž iz Srbije. Pa je tako on zapeo za ime Lav za dečka jedno vrijeme. A ja nisam dala jer meni ako ćemo na taj način može biti i Slon ili Mačka, jel. Stvarno mi dođe na isto.

Jagodice, znaš već da ja kod tebe navijam za Leo!

Marla je i meni baš fora ime. Sva su mi lijepa koja ste ovdje pisale!

Ja sam došla sa pregleda. Mališa ima 1800g i 41cm. Posteljica mi je otišla na II. stupanj starosti, ali eto brzo je i kraj pa se nadam da joj je to maksimum, da neće dalje. Cerviks je okej, pa ostaje u planu skidati serklažu 4.3. Još 20 dana.
    Riri moj brat je rođen od 1800 davne 92. (Ispao mami nakon tuširanja nakon sto ju je doktor sa cuvanja trudnoce za vikend pustio doma jer mu je obecala da ce lezati, serklaz joj nije bilo moguce staviti), sad je to momčina od 1,92m, nikad prehlađen, nikad nista, a npr ni dana nije dojen[emoji108] drzim fige da izguras jos barem malo [emoji56]
    Meno je Lav prekrasno uz neko russian prezime. Lav nikolakevič tolstoj [emoji7] ne znam kaKo se slaze sa vasim prezimenom al ovo je bas snažno ime !

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od character : 13.02.2020. at 14:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •