Munkice, zelim sve najbolje. Promjene u probavi su OK u trudnoci. No kada prevazilaze neku mjeru treba svakako prijaviti doktoru.

Sto se tice nosiljki ja razmisljam i o tome ali detaljnije kad se rodi. Najbitnije je da su egronomski ispravne. Skupe jesu ali kazu da su super. Sad je smao pitanje da li ce se bebi svidjati. Najbolje uclanite se u FB grupu babywearing jer ima korisnih savjeta.

Mi danas imali detaljni organ screening, sve pet, yay! Malac ima 328 grama i mrda se okolo. Rukica stalno preko lica pa je dr. jedva uspio lice iskontrolisati al smo mu lupkali pa uspjeli. Provjereni su organi, protok krvi itd. itd.-sve ono sto treba. Meni je uzet bris kontrolni ( a i mm) pa se nadam konacno lijepim vijestima. Pitah ga trebam li kontrolisati jos sta (KKD, urin i sl) kaze on nista sad, da je nama da rijesimo ovo...to mu je nekako najveci i jedini problem pa eto vidjet cemo. Na upit da li je OK da me zadnjih sedmica toliko lupka i ponekad tako jako da me probudi rekao je da je normalno, pa ipak je pola trudnoce proslo.

Just Me, ti si isla danas ili je neki 24.2.? Nesto sam mozda smiksala u glavi?