-
Jagodice, obicno u drugom trimestru pocinje. Ja sam sad dobila 1,5 kg za tri tjedna (ukupno 3) jer sam izgubila otprilike tolko na samom pocetku pa se sad iznivelisalo tako da ne znam sta sam dobila, a sta izgubila.
Ja sam izgleda imala kontrakcije jutros. Bolovi bili nesnosljivi, donji stomak i krsta...kcerku vodila u muzicku skolu, a zapravo je ona vodila mene pa sam je u suzama nekako odvela pjehe i zvala taksi da me vodi doktoru. U ordinaciji pred pregled se nakon sjedenja smirilo i stomak je bio mekan ali doktor po opisu misli da su bile kontrakcije i trajalo je oko 30 minuta. Vratio me na Duphaston 3x1, ukljucio Apaurin od kojeg glavu ne mogu drzat (uvijek mi se spavalo od njeg uzasno jer ga ne podnosim bas) i Buscopan ne Voltaren cepice. Ako se ponovi rekao hipsitalizacija da primim tokolizu sta god je to ali kao prima se samo u bolnickim uvjetima. Nakrakala sam se lijekova i omamili su me pa se nadam da ce smiriti situaciju. Bilo je kao da me probudio nagon za veliku nuzdnu koju sam obavila uredno i onda je sve krenulo jace i jace i grcenja i ziganja i bas kao kontrakcije i uzasni menstrualni bolovu koji udaraju u ledja. U momentima mi se povracalo. Licilo mi je nekako na bolove dan dva nakon prekida trudnoce.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma