-
Kada sam bila prehladjena i imala bolno grlo i zacepljen nos koji curi isla sam ORL i rekao je da je virusno jer se nisu vidjeli znakovi upale. Aquamris sam u nos, a za grlo mi je pomogao kiseli jabukov pekmez, mlaka limunada sa medom, soda bikarbona u toploj vodi te kombinacije jabucnog octa, tople vode i soli. ispiranje zalfijom takodjer. Sve je preporuka od ORL.
Ja se uspanicila isto. Ctvero clanova bliznje porodice sa moje strane sa gripom, djed i u bolnici zavrsio. Maloprije muz javlja od kolege sa kojim dijeli kancelariju zenu sinoc oborila gripa ne moze ustat pa ako dodje do kolege eto je i do mog muza pa mozda i do mene. Nakon svih ovih budalastina samo bi mi jos gripa falila. Muz vec smrce i onako djeluje prehladjeno al se nadam da ce gripa zaobici kolegu pa i njega. Ne bih se bojala da nisu svih ovih troje koji su bili sa djedom odmah kroz 3 dana gripu dobili koja zahvata pluca....a moja pluca su........ne bas divna ionako. Doktorica moja (porodicne medicine) rekla mojoj mami da mi ne prilazi ni iz daljine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma