Character, naravno prvo vidi da li ce proci samo, ako ne prodje mozes uraditi bris i neki ciljani antibiotik ce ti dati. Ima onih koji mogu. Ja sam eritromicin pila u prvom, a konjsku dozu sumameda u drugom...iz drugog razloga. Nadam se da ces proci bez toga.

Hula hop, nema kontrakcija, pijem lijekove za smirenje svega. :D Malo sam usporena od njih al dobro je. Jedino eto kcerka jutros dobila temperaturu i lezi cijeli dan....ja sa maskom po kuci oko nje. Valjda me nece dohvatiti. Kaze cak da su djeca neka u skolu dolazila sa temperaturom....ti mi roditelji nisu jasni ali eto. Nije ni cudo da je pokupila nesto.Nije tri godine imala temperature i eto bas sada kad sam ja trudna ali tako je htjelo. Proci ce brzo i sve ce biti OK.

Character super za zeljezo. U tom periodu je meni bilo 27 sto je super jer mi inace zna ici do 50 sto je vec problematicno pa meni godi da mi beba uzima. :D Ne znam sada kakvo je. Doktor mi nakon pcoetka trudnoce i 100000 analiza nije vise nista dao nego se smao pozabavio ureaplazmom jer mu jedino ona predstavlja problem. Mislim da se ufrkao radi kontrakcija zbog nje jer jos cekamo bris.