-
Character, naravno prvo vidi da li ce proci samo, ako ne prodje mozes uraditi bris i neki ciljani antibiotik ce ti dati. Ima onih koji mogu. Ja sam eritromicin pila u prvom, a konjsku dozu sumameda u drugom...iz drugog razloga. Nadam se da ces proci bez toga.
Hula hop, nema kontrakcija, pijem lijekove za smirenje svega. :D Malo sam usporena od njih al dobro je. Jedino eto kcerka jutros dobila temperaturu i lezi cijeli dan....ja sa maskom po kuci oko nje. Valjda me nece dohvatiti. Kaze cak da su djeca neka u skolu dolazila sa temperaturom....ti mi roditelji nisu jasni ali eto. Nije ni cudo da je pokupila nesto.Nije tri godine imala temperature i eto bas sada kad sam ja trudna ali tako je htjelo. Proci ce brzo i sve ce biti OK. 
Character super za zeljezo. U tom periodu je meni bilo 27 sto je super jer mi inace zna ici do 50 sto je vec problematicno pa meni godi da mi beba uzima. :D Ne znam sada kakvo je. Doktor mi nakon pcoetka trudnoce i 100000 analiza nije vise nista dao nego se smao pozabavio ureaplazmom jer mu jedino ona predstavlja problem. Mislim da se ufrkao radi kontrakcija zbog nje jer jos cekamo bris.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma