-
Character, dosta je nizak tsh, ali vidjet ces sto dr kaze. U prosloj trudnoci mi je bio oko 2, koliko se sjecam, a u ovu sam krenula s preko 3.
Nocas je dijete napokon spavalo normalno nakon 100 godina, a mene satrao kasalj. Cijelu noc sam jela med i gusila se.
Smedjarenje je opet prestalo, a inace ovaj tjedan krecem sa smanjivanjem progesterona (injekcije i tablete). Malo mi je vec ponestalo mjesta za bockanje. Trbuh mi izgleda kao sito. Nisam brojala tocno, ali do sada sam si dala 60+ injekcija.
Zapravo me to smedjarenje nervira jer je dr rekla da ne vjezbam, sto je logicno, dok traje i onda taman kad prestane odlucim pricekati jos koji dan da se malo postenije razgibam i krene taman toliko da odustanem.
S druge strane, toliko kasljem da bi vjerojatno bio manji pritisak na abdomen da radim trbusnjake. 
Vrijeme je viroza, cuvajte se koliko mozete. Mi se svake godine cijepimo protiv gripe jer si ne mozemo priustiti da oboje legnemo u krevet buduci da nemamo nikoga tko bi nam curku mogao pricuvati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma