-
Hello!
Riri, jos malo i kucaaaaaaa, bravo-izgurali ste!
Istina je da ko god ima cvrst san sve se promijeni kad postane mama (meni bar jeste).
A ja....ja sam pala u neku fazu....kao neko ko se bori sa anksioznoscu od djetinjstva i ide na psihoterapije radi trauma iz djetinjstva pa sad i radi borbe sa anksio (ali ne redovno jer kosta) bas me nesto poremetilo. Sinoc sam imala kontrakcije ali ne one bolne nego samo stiskanje stomaka sto sam pomislila da su one normalne Braxtonke pa sam samo popila Buscopan. Nisam se nikom javljala jer nije bilo bolova. Ne bih rekla da je to razlog da idem na kliniku ako se desi preko vikenda. Riri, kakvo je tvoje iskustvo? Sad mi je sve u glavi d amozda urea ne uzrokuje kontrakcije na sto nisma pomisljala jer sam vjerovala da je doza ubila. No, ubila je samo moju probavu i probavni sistem.
Razmisljam pokusati biljem ali me strah da ne napravim sta lose. Danas se dogovorila sa jednom koja se bavi time i ima biljnu apoteku te je sebi cin izlijecila da vidim sta misli i moze ponuditi da napravi ali bih spisak odnijela ginekologu. On nije za bilje....ali kontam s obzirom da nemamo nekih opcija mozda i pristane ako to nisu biljke koje izazivaju kontrakcije. Ne znam...ne mogu reci da nisma uplasena nakon ssvega sto sma cula pustit je mjesec tek tako. Moj doktor je bas opusten i ne brine ali je zabrinut i to mi je znak da....ne ide po planu. Ako ste culi da je nekom nesto pomoglo....
Dosta o urei, izvinite li lakse mi kad pisem jer me smori do pocetka trudnoce uz druge stvari (neurogeni mjehur me posebno iritira). Pokusam je prestat spominjati. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma