-
Hulahop
Alice, Buscopan ti je ginekolog prepisao? Jesi si uzela magnezij? Ako nisi, uzmi. BH kontrakcije nisu opasno stanje, ali važno je da ne budu prečeste i da nema jakih bolova. Ja sam BH imala od 15. tjedna i uzimala magnezij. Međutim, nastali su drugi problemi, prave kontrakcije, otvaranje, starenje posteljice.. Tako da se kod mene morala obaviti serklaža i cijelo vrijeme sam na tokolizi, od 10.11. kad sam završila u bolnici. Znam da zvuči kao loša motivacija, ali samo ti želim reći da sve i da ode dalje (jer ti je već spominjao tokolizu), postoje opcije za zadržati bebu unutra.
Ako ti kontrakcije nisu jako bolne, ako prođu brzo i ako se ne ponavljaju često, to bi trebale biti BH kontrakcije i trebao bi pomoći magnezij. Za Buscopan ne znam kako djeluje, pročitala sam sad da se ne preporučuje u trudnoći, zato sam te pitala jel ti to ginekolog dao. Kod mene je ispalo tako da sam išla u bolnicu vikendom, ali meni je bilo bolno i krvarila sam. Ako ti bilo što bude čudno, idi.
Nijedan ginekolog neće biti baš otvorenog stava za biljke i za taj način liječenja, ali tebi nakon onakvih doza antibiotika koje nisu pomogle, stvarno ne preostaje ništa drugo. Ja bih ti rekla da svakako probaš i to, barem ćeš znati da si napravila sve. Pazi samo na to da su to biljke koje su dopuštene u trudnoći, ali to i sama znaš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma