-
Nisam u Rh pa se ovdje tijek trudnoce drukcije prati. U prosloj trudnoci 0 vaginalnih pregleda osim onoga na porodu da vide je li se beba okrenula (bila je na zadak i vec skoro izvirila) i samo bris vaginalno rektalnog podrucja pred kraj trudnoce na stafilokok. Zapravo samo skines gace 
U 11. tt sam imala jako krvarenje u prosloj trudnoci pa su uzeli bris da vide sto ga je moglo uzrokovati, ali nista nisu nasli. Inace, imam 3 velika uzv (12, 21 i cini mi se 32 tt) i jedina koja pokriva zdravstveno i to radi doktorica. Ostale preglede se izmijenjuju dr i babica i uzv samo cirnu otkucaje, plodnu vodu i polozaj.
Sad se sve malo zakompliciralo jer moja dr je imala samo jedan slobodan termin na koji ja ne mogu doci pa me poslala na uzv u 12 tt bolnicu jer ce tako imati pristup svim informacija s pregleda. Bolnica trazi da dodjem na predpregled da potvrde trudnocu koja je vec potvrdjena u bolnici u kojoj sam isla na icsi, ali, eto, oni bez toga ne rade pregled u 12 tt. A izmedju ta dva pregleda imam jos jedan kod svoje babice za NIPT i da mi napravi plan pregleda do kraja trudnoce. Tako da od sljedeceg tjedna idem jednom tjedno na pregled 
Apropos okusa i apetita. Jucer sam pojela obican sendvic sunka, putar, krastavci i zalila bezalkoholnom pivom. Majke mi, okus kao da sam sirovog sarana cuclala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma