Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
Hula hop pametno to izbaciti. Imas li ikakve promjene?
Meni je koza uzasno suha bila i jos je i nekako mi je lijepo sjela od mice atopica. Bila je akcija u dmu 2+1 pa sam kupila odmah 3 racunajuci da tu atopicu mogu i bebi jedan dan kad poraste. Pokusaj tako viditi. Dali ti se smanji svrbez od kreme? Meni je prijateljica dobila zadnji mj taj svrbez samo i rekka je da joj je pomagalo samo nesto hladno.
Eee znam ovo m, uzas je kad svrbi, a ne prestaje hahaha. Drzim fige da i tebi prestanee.
Mislila sam kupiti bepathol intenzivni losion, ali ga nigdje nisam nasla. Uzela sam Pavlovicevu malenu. Malo smiri, ali i dalje svrbi nesnosljivo. Mozda su samo hormoni. Provjerit cemo.

Galicia, dobrodosla nazad. Mi smo identicno trudne samo ja nemam klince oko sebe. Jos uvijek imas mucnine? Meni samo slatko vrati te gadosti. Ja se ponedjeljak vracam raditi. Malo se veselim maknuti od doma. Vjerojatno cu brzo opet htjeti doma.

Andydea, pusti rucak, lezi i miruj. Mene cesto uhvate glavobolje, ali nejake, kao sto Jagodica kaze. Bome, mene kad nesto zaboli, sve pustam.