-
Evo da ne budem off topic-ma bas me veseli ova prehlada!
hmmm NOT!
Uglavnom,jucer bilo malo bolje,bol glave popustila ali se spustilo u nos. Cijeli dan sam disala na jednu nosnicu ili kroz usta. Uhvatilo me kihanje i imam laganu sukrvicu iz jedne nosnice. Jutros zastopana skroz! Promukla... Sad cekam muza da dode s posla da mi kupi meda pa da se lijecim hahaha. Rekao mi je jutros da ce mi se sad to sve nize spustat i da neka ocekujem kasalj,a ja se pocela zezat da kao zadnja stanica gdje ce sva ta sluz izac je dolje hahahaha. Ma glavno da glava vise ne boli.
Sto se tice kucanskih poslova,pa odrzavam jos prilicno. Iako je muz prvi spomenuo da bi ga trebala naucit palit ove masine za sude,ves... On zna pomoc dosta,skloni sa stola nakon rucka ali ne slizi u sudericujer to sve krivo poslozi nego ostavi u sudoperu. Kupaonicu cistim ja ali sa domestosa sam presla na sanitar a podove predem sa parnim cistacem. Sve u svemu,ne ubijam se bas od posla svaaaki dan ali jos uvijek nije ni strasno. Pocela me leda cesce bolit (i prije trudnoce sam imala problema) pa se brzo umorim. Sad cemo sadit u vrtu ,inace je to moj posao i ljubav ali ove godine ce muz. Ja cu bit samo voditelj radova hahaha. Kako ja zamislim on mora kopat hahahaha.
Vec sam vam rekla da vec duze vrijeme osjetim bebicu,a od jucer je i muz osjeti,20+5! Bas sam se raznjezika bila... Njemu je to malo vanzemaljski hahaha pa ne voli puno drzat ruku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma