-
Hvala Jagodice. Vecinu tih stvari i radim, osim ptrilike kompresa jer koristim dnevne uloske (inace bih gacice morala mijenjati non stop). Za Acidosalus cu pitati gina narendi puta, sada koristim neke Propolis za bnovu sluznice, nemaju veze sa ureom. Jedino me malo frka sto sam citala na forumima da je mnogima Acidosalus zamaskirao ureu, odnosno dao lazno negativan rezultat a to mi pred borod ne treba no vidjet cu sa ginom. MOzda ako se i nakon njih ceka 4-5 tjedana rezultat bude vjerodostojan. Ja se nadam najboljem, lezim i odmaram. Danas ustala napravit bar rucak i morala sam pred krja leci od pritiska. Stojeci i sjedeci polozaj ne gode nikako. Ne znam smao kak radit sutra sjedeci (jos nisam nabavila stalak za laptop, a posto sam na videu ne mogu tek tako....). Valja i kcerku iz muzicke vratiti, rucak joj izmedju skola u mojim pauzama....vikendom i mogu odmoriti jer je muz tu.....bit ce sta bude...
Galicia, jako mi je zao. Znam da je tesko ne sekirati se ali sreca da se dobro zavrsilo.
Andy, brz oporavak!
Sretan vam Osmi mart svima...mada je svaki dan nas dan, osim na Noc vjestica. :D Sala mala, od muke. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma